keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Uudet pökät...:)Vihdoin sain jotain tummaa vaaleiden syysvaatteiden sekaan! H&M:n viininpunaiset pökät tulivat eilen. Jes. Ensin katsoin että onpas tummat, mutta sitten silmä tottui ja minusta ne näyttävät kivoilta vaihteeksi. Oli kiva vetäistä uudet housut jalkaan töihin, ilman ainaista beigeä...:) Olisipa mun lempparinilkkurit vielä konjakin väriset, mutta ei... Pitäisikö vaihtaa kassi toiseen väriin niiden kanssa? Ja juu, pönötin itsepäisesti menemään vielä ryppyisessä pellava bleiskassa kun oli tänään niin lämmin!
" I finally got something dark to my wardrope, new pants, they are a bit dark but the color is supposed to be burgundy. I like these new pants! I also love my ankle boots but now the bag doesnt fit..."

4 kommenttia:

 1. Moi! Koitin jo aiemmin päästä kommentoimaan, mutta kommenttilaatikot oli hävöksissä. Nättejä yhdistelmiä sulla, ja erikoismaininta siitä, ettei vaatteiden aina pidä olla sitä kalleinta merkkiä, että näyttää kivalta:)Mulla taitaa olla samat hm:n viininpunaiset pillit, itse käytän sitä mustan kanssa. Beigeä ja ruskeita pitää opetella enemmän käyttämään, nyt vielä musta, harmaa ja valkoinen täyttää kaapin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kommentoimaan Maati! Kiitoksia ja tervetuloa lukemaan blogia! Nuo kommenttilaatikot yleensä ilmestyvät kun painaa päivitä sivu. Niiden häviksissä olo liittyy jotenkin tähän "dyynaamiseen" bloginäkymään jota käytän... Valitettavasti. Ai mustan kanssa? Täytyykin kokeilla. Mietin sitä kyllä tuossa, mutta toisaalta beige ja viininpunainen on musta herkullinen yhdistelmä...:)

   Poista
 2. Ihanan väriset housut! Sopivat todella hyvin yhteen noiden muiden kanssa. Itsellä on vielä totuttelemista noihin kapeisiin lahkeisiin, joten vaikka mieli tekisi muutakin kuin sitä konjakin väristä tilata, niin vielä en ole uskaltanut jos käyttämättä jäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Tykkään housuista valtavasti. Kivaa vaihtelua kun todella vaatekaapissa on vain beigeä, harmaata, mustaa ja rusehtavaa. Eikä todella ollut hinnalla pilattu, H&M:n suuren koon mallistosta, joka on kyllä tosi suppea. Siksi ajattelin että kokeilen, eikä menetys ole suuren suuri jos en pidäkään. Luulen kyllä että näille tulee paljon käyttöä. Kunhan vielä keksin että mihin muuhun ne voi yhdistää kuin beigeen...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)