keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Asun lisuke...Nämä kuvat ovat eiliseltä. Kuvaan tunki pieni hellyydenkipeä lisuke. Ota siinä nyt sitten vakavalla naamalla yhtään asukuvaa kun toinen istua töröttää vieressä...;)) Näistä kuvista saa jonkun kuvan siitä kuinka monta epäonnistunutta kuvaa tulee yleensä per yksi onnistunut asukuva. Housut ovat niin tummat että kaunis viininpunainen väri ei oikein kyllä pääse oikeuksiinsa. Tällä kerralla hovikuvaaja oli kuitenkin paikalla aika kärsivällisenä...:)

Aika raskas työviikko, tällä samalla asulla mentiin myös tänään. Vielä 2 päivää töitä, sitten viikon loma! Sitten on aikaa istua alas ja lukea ajatuksella ihania blogeja aamukahvin ääressä! Toivottavasti sää paranee tästä päivästä. Täällä sataa tasaisen harmaalta taivaalta ihan reilusti. Mukavaa loppuviikkoa kaikille. 

"These pics are from yesterday. It was hard to keep normal face in the pics because of the dog who also wanted her picture taken. Its been a really hard week at work. I have 2 more days untill a one week vacation! Then Ill have more time to sit down and read all the wonderful blogs in here!"

4 kommenttia:

 1. Tuo lisuke on ihana ;-D. Ja kauniin värinen huivi, taitaa olla kuviollinen? Retrobleiserissäkin on hyvät värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Lisuke ON ihana...;)) Se on mamman muru...:) Huivikin on ihana, villaa ja kuviollinen ja taivaallisen lämmin. Vähän rusehtavaa viininpunaisen seassa. Kuvia saa suuremmaksi klikkaamalla. Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 2. Huivi on todella kaunis ja hyvä säväys kokonaisuuteen. Hapsu tekee ihanan lisän kuviin <3

  Oikein hyvää viikoloppua ja alkavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Huivista on tulossa nopeasti kestolemppari. Ihanan lämmin ja lämpöinen värikin. Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)