lauantai 8. syyskuuta 2012

Minä en koskaan....käytä mustaa... Hmm. Ei pitäisi sanoa ei koskaan. Nyt jostain syystä mustakin väri maistuu. Kuvan kietaisuvillatakki on roikkunut kaapissa vuoden ehkä jo kaksi. Nyt se oli perjantaina ensimmäistä kertaa päällä. Hankin sen alunperin ihan siitä syystä, että joskus tarvitsee mustia vaatteita. Tiedätte kyllä miksi. No, onneksi noita tilausuuksia ei nyt ole ollut, joten ajattelin kokeilla vaihteeksi mustaa päälle. Se kyllä noteeraattiin jo töissäkin että onpas Sarilla päällä poikkeuksellisen tummaa...:) Täällä on menossa vaatekomeroiden perusteellinen perkaaminen ja kaikki sieltä löytyvä joutuu koekäyttöön josko vielä kelpaisi. Housut kelpuutin vielä jatkoon vaikka ovat vähän jo virttyneet, mutta ennenkuin löydän jostain harmaat housut tilalle niin nämä saavat toimia hätäapuna. Ylimmässä kuvassa näkyvät mustat hauskat remmikengät vaihtuivat viime hetkellä näihin kauniisiin vanhoihin (yli 10v) Oswaldin avokkaisiin, koska sitkeydellä sain niitä venytettyä melkein puoli numeroa. Kuljeskelin siis kotona ohuet märät puuvillasukat ja kengät jalassa pari iltaa. Mahdoin olla mielenkiintoinen näky punaruutuisissa pyjamanhousuissa ja harmaissa avokkaissa...:)) Kengätkin saivat siis armon ja jäävät toistaiseksi. Minusta ne ovat ihan huippukauniit. Kumma juttu mitä oman komeron perukoilta aina löytyy... Lisävarusteena töihin lähti kaunis huivi ja kaunis äidiltä saatu meripihkakoru, joka toi asuun vähän edes väriä. 

Täällä on täysi vaatekaaos tällä hetkellä, kaikki vaatteet lojuvat ympäriinsä ja yrittävät löytää sijoituspisteen. Osa lähtee huutonettiin myyntiin, osa UFF:n keräykseen, osa suoraan roskiin ja käyttökelpoiset takaisin kaappiin. Muutama kaappi on jo hyvässä järjestyksessä. Voi kun osaisi tehdä tälläisen suursiivouksen kaapeissa riittävän usein. Ja raaskisi luopua vanhoista olematta turhan hamstraaja! Miltä näyttää syyssiivous teidän kaapeissanne? 
" I never use black. Well, never say never. For some reason black seems to be nice for a change. This wrap cardican has been in my closet for at least a year or so. Now Im going through all my all clothes and putting summer clothes away for the winter so Im going to try everything old if it still goes and looks at least half decent. I also found these old grey pums and strecthed them a little so that they now fit to my feet again and started to use them. They are at least 10 years old. How is the Fall closet cleaning coming up in your closets? "


4 kommenttia:

 1. Pitäisi kyllä siivota, en vaan ole saanut aikaiseksi. Sulla näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Riitta Sinikka. Etpäs näe kaaosta kaapin ulkopuolella...:)) Miten ihmisellä voikaan olla niin paljon vanhoja vaatteita ettei ne mahdu mihinkään??? Hyvää Viikonloppua! Täällä sataa kaatamalla vaikka aurinko paistaa!?

   Poista
 2. Hyvältä näyttää sun operaatio! Mä yritän aina kesä/talvikauden vaihtuessa siivota kaapista joko liian pienet (miksei koskaan liian suuret?) vaatteet joko odottamaan keventymistäni tai sitten laitan ne kiertoon. Samaten käy niille vaatteille, joita ei olla sanotaan kolmeen vuoteen kertaakaan käytetty. No, lukuun ottamatta tietysti jotain special-vaatteita tai kenkiä joita säilytetään tyyliin "aina". Mutta kyllä siinä hommaa on!! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi! Nyt se on tehty! Komerot on siistissä järjestyksessä ja omat pussit menossa UFF:än keräykseen ja yhdessä on huutonettiin tavaraa. Ihanaa kun on siistit kaapit. Jossain kohtaa kyllä joku pieni hamsteri istui olalla koska nyt ei kaappeihin mahdu enää kyllä juuri mitään uuttakaan...:)) Ei sen ihan niin pitänyt mennä! Kyllä mun ihanan uuden neuleen verran aina mahtuu... kunhan se vaan tulee...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)