perjantai 21. syyskuuta 2012

Saapaskausi avattu...
Perrrjantai! Jes! Ja loma, monet päikkärit ja paljon ulkoilua ja pihahommia....:) Päikkärit on muuten mun lemppariharrastus. Mikä sen ihanampaa kun hyvän ruuan päälle ottaa päikkärit koko perheen voimin. 
Päivän asu oli kirpparilta löytynyt retrohame, ihan mun näköinen ja saappaat! Ensimmäinen kerta tänä syksynä kun laitoin saappaat jalkaan. Aamulla vähän ennen klo 6 kun lähdin töihin oli lämmintä +3 astetta. Oli minulla toki mennessä päällystakkikin, vanha vihreä trenssi, jota ette nyt näe, koska se unohtui autoon. Päivän asu oli tuollainen perus juttu. Neuleessa on halkiot sivuilla, totesin ettei ole paras mahdollinen neulevalinta hameen kanssa, mutta sai kelvata tälle päivälle. Huomisen aamun käytän blogien lukemiseen SUURI kahvikuppi seurana!

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!


"At last friday and vacation! Todays outfit wasnt anything special, the skirt is a nice pick up from the local fleamarket, just right for me. The cardigan wasnt the best choice, but it had to do for today. Have a Happy and Sunny Weekend!"

4 kommenttia:

 1. Nyt pelottaa! :-) Harmaa suora hame tuo mieleen opettajan joka takuulla lyö katttakepillä näpeille, tai verotarkastajan joka vie tuhkatkin pesästä! KÄÄK! Onneksi hymyilet kuvassa aurinkoisesti - se pelastaa! :-)
  Ei oo sun näkönen, vanhentaa sua. Se ranskalainen-maalaistori -look on sun juttusi!

  Saako näin sanoa? - sorry -

  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh... saat sanoa. Sitäpaitsi hame on ruskea. Sellainen englantilaisen tädin ruskea. Jos totta puhutaan mä en oikein tiedä mikä mun "juttu" ja tyyli on, siksi pitää kokeilla kaikkea. Tiedän kyllä mitä mieluiten vetäisin päälle mutta kukkaro ei salli. Laittaisin konjakin ruskeat pitkät saappaat (joihin mahtuisi myös mun leveät pohkeet) ja siniset farkut saappaiden sisään ja jonkun kivan silkkipaitiksen ja siihen päälle utuisen ihanaisen villa/kashir neuletakin... Joten lottovoittoa odotellessa kokeilut jatkuu...:))

   Poista
 2. Saapaskelit eittämättä tulossa...
  Mä pinnitelen vielä sukkiakin vastaan, en halua niitä!
  Päätin että lokakuussa saa alkaa käyttää sukkia... Uudet
  saappatkin odottaa kyllä, mutta niihinkin on pantava sukat
  jalkaan...

  Am I odd, or really odd?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota sukkakammoa on vähän havaittavissa täälläkin...:( Vaan kiltisti olen jo laittanut sukat. Huokaus. Sitäpaitsi, koska joka talvi palelee varpaat ostin kirpparilta ylijäämä villasekoite nilkkasukkia (siis ihan tunnettujen merkkien) muutamat tänään talveksi. Olen tosi tyytyväinen ostoksiini!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)