keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Copycat maitokaupassa...Ai mitä tuo otsikko tarkoittaa? Heh. Sitä että näin tämän asukombon (farkkuhame + beige neule + sinisävyinen huivi) Polyvoren sivuilla kun tehtailin teille noita syyskollaaseja. Ja oli pakko lähteä käymään maitokaupassa ja apteekissa. Flunssaisen täytyy jotain syödäkin. Asu on siis kopsittu, ei olisi itselle tullut heti mieleen yhdistää sinistä ja beigeä. Tykästyin kuitenkin niin, että saatan laittaa tämän töihinkin joku päivä.

 Ja tässä tuli vielä testattua sekin viekö beige värin kasvoilta kuten Dahlia yhdessä kommentissaan epäili itselleen tapahtuvan. No, minä en huomannut että veisi (tosin minusta tämä neule on enemmänkin ehkä hiekan värinen kun beige), mutta jätän asian teidän päätettäväksenne...:) 

Ja koska tämä oli kopiopäivä, myös hiustyyli on soveltaen kopsattu täältä Every day updo Hair Style (Wendy siis osaa muutakin kuin 25 hauskaa tapaa solmia huivi, huivilinkki on ollut useissa blogeissa tällä viikolla). Tykkään tälläisista vähän oudoista hiustyyleistä. Tämä oli ihan kiva, tuo kuvissakin näkyvä korkea takaosa toi vähän lisää naisellista tyyliä.

Tähän postaukseen nyt tulee näköjään kaikki mahdollinen. 


Tässä vielä toinen tapa solmia huivi." I saw this kind of a outfit on Polyvore website and desided to try it. I liked it a lot. Today I also copyed the hairstyle from Wendy´s lookbook. Nice to have something different for a change."

7 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä! Tukkasikin on ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis...:) Taidan taas mennä vähän vastavirtaan syksyn trendien kanssa, mutta ovathan luvanneet uutta kesääkin jo ensi viikoksi!

   Poista
 2. Todella yksinkertainen mutta kiva ja toimiva yhdistelmä. Eikä tuo hiekkainen beige näytä sinun kasvoiltasi väriä vievän - lucky you. Mutta kieltämättä sinisävyinen huivi antaa kasvoillesi lisähehkua :)
  t. Seijahannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seijahannele! Kehut aina lämmittää mieltä. Tykkään tuosta huivista se on sellainen huoleton ryppyhuivi ja opettelen vähän käyttämään sinistä. Ja tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! On kiva saada kommentteja ja uusia lukijoita! Aurinkoista loppuviikkoa!

   Poista
 3. Onpas kivan raikas yhdistelmä. Itsellä ruskea eri sävyissä (myös se pelkäämäni beige) on yhdistynyt siniseen kauan, tykkään hirveäsi siitä kun on vähän pehmeämpi yhdistelmä kuin mustan kanssa.

  Wendyllä on youtubessa ja blogissaan minusta kaikkea kivaa aina. Blogissa tosin vain asuja, mutta aina niistä ideoita olen saanut pukeutumiseeni.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Dahlia! Nyt kun huomasin miten kiva sininen on beigen kanssa, niin varmaan kokeilen yhdistelmää toistekin! Ei jostain syystä ole koskaan tullut mieleen. En ole paljon yhdistänyt beigeä kyllä mustankaan kanssa, mutta nyt kun mainitsit, niin kokeilen kyllä. Mustat housut ja tuo hiekanvärinen neule on varmaan aika kaunis. Mustavalkoinen on niin jyrkkä kontrasti.

  Wendy on minusta hauska tyyppi. Kaikki tulee niin luonnostaan. Mutta sukkia en silti ala pilkkomaan saadakseni suuren nutturan...:)) Mulla on kätsä lisäke sitä varten. Se on siis hiusdonitsi, jossa on hiukset...:)) Hyvää loppuviikkoa sulle ja kotinörtille!

  VastaaPoista
 5. P.S. Tämä asu oli tänään töissäkin, siksi ei ole päivän asua tälle päivälle!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)