tiistai 25. syyskuuta 2012

Syksyinen kotiasu...


Koska olen tämän viikon lomalla, mitään varsinaisia asupostauksia ei ole luvassa. Tässä kuitenkin viimeisin neulehankinta, josta on jo kuvakin tuolla vanhemmassa postauksessa ennen hankintaa. Väri on juuri passelin ihanan syksyinen ja kotiasun lämmittäjäksi ihan riittävä akryylineuletakki/liivi. Jostain syystä uusin kynsilakkaostoskin (Mavalan väri 32, Bangkok) mätsäsi juuri tähän neuleeseen! Huvittava yhteensattuma.  Sukat ei sitten enää mätsänneekään...:)) 

Päivä on mennyt nopeasti, keli on taas sateinen, onneksi aamupäivä oli hiukan parempi, kanervat löysivät paikkansa kuistilta ja yksi omenapiirakkakin tuli tälle päivälle leivottua. Huomenna reissu Helsinkiin, muuten viikolla on luvassa vain oleilua ja harrastamista. Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!


"Like I told you before, Im on vacation this weeks and there is not going to be any outfit of the day-postings unless I come up with something intersting for tomorrow when I need to take a trip to Helsinki. Here is however pic of my newest knit, its completely suitable for home and has nice autum color in it. Strangely enough the nail polish fitted with the knit...:)) Have a nice Tuesday evening!"

6 kommenttia:

 1. Kiva tuollainen syysväri, kupari! Ja nyt on taas aika käyttää neuleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin on se ihana syksyinen neuleaika, jolloin voi kaivaa vanhat aarteet ja vähän uudemmatkin kaapista! Tunnustan että olen neule- ja villasukkaihminen...:) Hyvää viikonjatkoa!

   Poista
 2. Hienosti mätsää:) Ruskean ja beigen sävyt on kyllä kauniita. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi loma on loma vaikka säät eivät kovin suosikaan! Onneksi on ruskan värit seurana ulkona ja vaatetuksessa sekä ihanat kynttilät jo iltaisin.

   Poista
 3. Oi ihan suoskkivärini (sen sinisen rinnalla) juuri tuon sävyinen ruskea. Kaunis neule ja mikä ihanan herkullisen värinen kynsilakka.

  Oikein hyvää loman jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma on ihana vaikka säät vähän surkeat. Olet oikeassa tuo ruskean sävy on ihana, tuskin maltan laittaakaan muuta päälle, se oli tosi nappiostos! Kynsilakka oli myös hyvä ostos syksyyn, muuten käytän aina vaaleita...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)