sunnuntai 26. elokuuta 2012

Päivän asu 26.8. farkkuhameMinä olen tavis, siitä ei pääse mihinkään! Laitan sitten päälleni mitä hyvänsä, niin tavikselta se näyttää. Jonain päivänä ehkä pyörryn näiden tylsien tavisvaatteiden keskelle. Mutta ennen sitä, tässä päivän asu. Itse tehty farkkuhame (huom. nythän farkkuhameet on taas muodissa, niitä oli tullut ainakin Stockan valikoimiin ja on näkynyt muotilehdissä) ja vaatekomeron perukoilta löytynyt vanha vaalenpunainen pusero sai toimia tänään kirppariasuna näin sunnuntain kunniaksi. Kokeilin puseroa ensin hameen päällä, ei ollut hyvä. Parempi oli alla. Vaatekomeron läpikäynti on menossa ja siksi kaikki vanha pääsee päälle testiin että voiko niitä vielä käyttää. Tämä pusero on valehtelematta ainakin 8 vuotta vanha, mutta läpäisi testin ja oli mukava päällä, joten se pääsee taas käyttöön."Im ordinary. Whatever Im wearing, I always look very ordinary. Maybe its good but sometimes it just bores me to death. I made this skirt out of pair of old jeans and found this baby pink shirt from the bottom of my closet. It still fits so I will wear it for a while for a change. It was just a perfect outfit for todays fleamarket visit."

6 kommenttia:

 1. Kyllä minä ainakin mielelläni katselen näitä ihan tavallisia päivän asuja. Ei kaikilla ole päivä tolkulla aikaa miettiä, mitä pukee päälleen ja muuta, virkistävää nähdä, ettei ole ainut, joka pähkää tavallisten vaatteidensa kanssa. Mielummin kätson tavallisilta naisilta ideoita pukeutumiseen kuin niiltä enemmän suosituilta blogeilta, johan siinä tulee lompakkokin vastaan jos heidän muotiaan seuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Minäkin katselen mielelläni ihan "tavallisten" naisten blogeja. Se sai aloittamaan tämän omankin. Ja ajatus siitä että kaikki ei sovi eikä tule ihan niinkuin Manulle illallinen kun sattuu olemaan XL-kokoinen. Kiva kun viihdyt minunkin blogissani! Hyvää alkanutta viikkoa sinne! Oishan se kiva jos olisi rajattomat ostosmahdollisuudet, mutta karu todellisuus on se että harvalla meistä on varaa, enkä tiedä olisiko se mielekästäkään enää? Kierrättämisellä ja järkihankinnoilla on vähän ekologinenkin.

   Poista
 2. Hei,kesällä löysin blogisi ja melkeinpä päivittäin täytyy kurkata tänne.Minä myös katselen mielelläni ihan tavallisia asuja,pukeudut mielestäni kauniisti ja sinulle sopivalla tyylillä.Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Salla ja kiitos kun tulit kommentoimaan! Ja tervetuloa lukemaan tätäkin "tavis" blogia. On kiva tietää että tästä on vähän iloa ihmisille ja joskus ehkä jotain vähän inspistäkin. Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Näyttää hyvältä, voisit olla tulossa ranskalaiselta maalaistorilta, tai menossa ostamaan tuoreita aprikooseja Pohjois-Italiassa. Rentoa, hyväntuulista ja kaunista. Ihan sun näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska me lähdetään sinne ranskalaiselle maalaistorille? Onnistuit maalamaan kuvan mun mieleen siitä miten korit kädessä shopataan ranskalaisia vihanneksia ja kokataan Provancen lämmössä valkoisessa talossa ja juodaan punaviiniä siinä kokatessa...:))

   Ja syödään kuistilla auringonpaisteessa...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)