sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kaunis arki I

Syksy lähestyy vääjäämättä ja joka syksy minulla toistuu sama ilmiö. Alan tekemään pesää talveksi itselleni...:) Pyöritän tauluja, haen pieniä kauniita yksityiskohtia, vaihdan tekstiileitä, katson verhoja sillä silmällä, että pitäisikö vaihtaa talveksi kauniimpiin. Asettelen kynttilöitä, lyhtyjä  ja kaikkea kaunista ympärilleni. Yritän löytää sopivan paikan, johon tuon lankakorin ja kutimet, jotta voin istua ja nauttia hiljaisuudesta, kynttilän valosta ja takan loimusta kutimet kädessä. Minusta tulee mummo  ennenaikojaan! Onko teillä kokemusta samasta ilmiöstä? Joskus tuntuu että olen kuin karhu, joka valmistautuu talviunille! Tänä vuonna tuo "pesiminen" on jo alkamassa ennenaikojaan...:)
Keräsin tähän postaukseen muutamia esimerkkejä. Tänä vuonna jopa tuo seinä nojatuolin vieressä sai verhokseen uuden värin talveksi. Siitä tuli sellainen vaalea myyränharmaa... Ja tekisi mieli vierashuoneeseen uutta tapettia ja verhoja. 

 "Every Autum I experience the same phenomenom...:) Something strange happens and I start to build a nest of the house for the upcoming winter... It´s just so strange. Like Im getting ready to hybernate...:) Here are some pics of the interior of the house."


5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. No voi hyvät hyssykät, ensin vastaus tuli kahteen kertaan ja kun poistin toisen, lähti molemmat. Höh. No siis tuota niin, että pesänrakennusta on havaittavissa täälläkin. Kynttilöitä, villashaaleja, tuikkuja, takka..kaikkea sitä mitä lämpimän pesän rakennukseen tarvitaan. Ihanaa, kun kaikki hyörivät sisällä, sohvalla, on pimeää ja tunnelmallista! Oi ihana syyskuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä versio jostain syystä näyttää välillä tekstin 2 kertaa vaikka se oikeasti on siellä vain kerran (lienee ominaisuus tässä "dynaamisessa" bloginäytössä, se on NIIN dynaaminen että kaikki tuplaantuu...:)), sitten kun painaa päivitä sivu niin asia korjaantuu... (minulle kyllä väitettiin että bloggaaminen on helppoa...:))

   Ihanaa kun muutkin rakentaa pesää, en tunne enää itseäni ihan NIIN omituiseksi...:) Tunnelmallisuus on ihanaa, vaan pimeys välillä hiukan sieppaa kun lähtee töihin on pimeää ja kun tulee on pimeää ja auringon näkee vain viikonloppuna...:(

   Poista
 3. Tuo pesän tekeminen talveksi on niin ihana ilmaisu ja kyllä, sitä tehdään täälläkin ;-D. Meillä ei, ikävä kyllä, ole takkaa, mutta kynttilät ovat käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan ihan sisäsyntyistä tuo pesiminen? Biologian jäänne meissä? Ihanaa kun muukin sitä harrastaa. Minulle se tulee yhtä varmasti kuin syksy joka vuosi...:) Hyvää alkanutta viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)