sunnuntai 19. elokuuta 2012

Romanttinen puolisko...
Tämä on se toinen puolisko minua, joka tykkää tällaisesta Odd Molly-tyyppisestä hieman romanttisesta pukeutumisesta. Koko kesän etsiskelin kivaa tunikaa ja tämä puuterin värinen Elloksen tunika oli ainoa jonka löysin kohtuulliseen hintaan. Kaikki oli loppuunmyyty.  Esim. Zizzi:ssä oli aivan ihania tunikoita (joskin aika kirkkaita värejä), mutta hinta oli sen mukainen. Zizzi on hyvä liike kun etsiskelee suurempia vaatteita, siellä kannattaa kyllä pyörähtää jos hinta ei hirvitä! 
Olen tosi tyytyväinen tähän Elloksen tunikan väriin, se jotenkin saa kasvot hehkumaan. Huivi on vanha ihana lahja ystävältä, Melmelle-merkkinen pienestä Porvoon vanhankaupungin putiikista joka myy aivan ihania tällaisia naisellisia vaatteita. Putiikin nimeä en enää muista, mutta sieltä se löytyy keskeltä Porvoon kävelykatuja. Jos kiinnostaa, voin tarkistaa putiikin nimen.

Vapaa-aikaa ajatellen (ja miksei joskus töihinkin) minua on alkanut kovasti kiinnostaa tämäntyyppinen pukeutuminen. Väljät tunikat peittävät kivasti vartalon ongelmakohtia ja värit ovat naisellisia ja kotoisia. Niiden päälle voi sitten heittää ponchon tai shaalin. Ja kengiksi sopii hyvin puuterinväriset baltsut. Olen viimeaikoina etsiskellyt tunikoita lisääkin, mutta näyttää edelleen olevan helpommin sanottu kuin tehty. Niitä jonkinverran löytyy, esim Hunkydory, Odd Molly myyvät tämän tyyppisiä vaatteita, mutta hinta on pökerryttävä. Niinpä tyydyn selaamaan seuraavaksi Huutonetin sivuja ja etsiskelemään sieltä...:) Onko teillä vinkkejä tämäntyyliseen pukeutumiseen ja mitä pidätte siitä? 

Hunterin puuvillainen laukku oli kirpparilöytö parilla eurolla. Se oli hieman likaantunut, mutta lykkäsin sen aivan pokkana pesupussiin ja 40 celsius asteeseen pyörimään muun pyykin joukkoon ja nyt se on kuin uusi! Se on hyvänkokoinen ja siinä on paljon lokeroita ja tavarat pysyy järjestyksessä hyvin. " This is the "other side" of me who likes to dress a little bit romanticly. I adore this tunic that I bought this summer, it was cheap and I love the color, it makes my face kinda glow... It seems that tunics like this arent all that easy to find, Honkydory and Odd Molly sell them but price is very high. So lately I have been searching from Huutonet and maybe I should even try eBay. What do you think about this style?"

4 kommenttia:

 1. Pidän paljon asukokonaisuudestasi! Tyttö asussa näyttää myös hyvältä! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Riitta Sinikka. Tykkäsin itse tosi paljon asusta. Kivaa vaihtelua! Luulen että tunikoita päätyy kaappiin muutama lisää...:)

   Poista
 2. Minusta tuo kokonaisuus on kaikin puolin kiva. Käytän itsekin saman tyyppisiä mielelläni, etenkin niinä päivinä kun olo on kuin paisuvalla pullataikinalla. Tänään töihin paluu loman jälkeen oli kohtalainen sokki kun piti rentojen vapaa-ajan vaatteiden jälkeen änkeä työvaatteisiin (lomaherkut näkyivät vyötäröllä). Käytän siis ennimmäkseen vapaalla tunikoita ja muuta, jotenkin töissä koen olevani enemmän töissä kun on korot ja jakkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia... Viihdyn näissä vaatteissa tosi hyvin minäkin, ja tosiaan aamut on välillä kyllä vaikeita kun pitää änkeä itsensä jotakuinkin siisteihin työvaatteisiin. Yleensä illalla katson ne valmiiksi, mutta joskus sää vaatiikin sitten aivan toisenlaisen asun... Luulen että tunikatyyppiset ratkaisut saavat jatkossa lisää jalansijaa vaatekaapissani...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)