maanantai 27. elokuuta 2012

Päiväni kukkahattuna...En tiedä kuka meiltä lähti tänään töihin, mutta minä se en ainakaan ollut...:)) Taisin varoittaa kun aloittelin tätä blogia, että teen välillä boheemeitakin asukokonaisuuksia ja tämä oli yksi niistä päivistä... Siksi otsikoin sen päiväni kukkahattuna...:)) Tuo liivi saa minut aina tuntemaan itseni kukkahatuksi. En tiedä miksi sen aikoinaan hankin, muotia se tuskin on koskaan ollut tai koskaan edes tulee olemaan. Tänään siis hameessa päivä kukkahattuna...:) Kukahan se valittelikaan blogissa että ei ole mitään selkeää omaa tyyliä? Voiko päivittäisen tyylin vaihdon lukea omaksi tyyliksi? Kuvat hymyilyttivät ainakin itseäni, toivottavasti teitäkin. Ei vaatteet ja bloggaaminen ole mikään kuolemanvakava juttu! Nyt kukkahattu päikkäreille! " My day as a flower hippie...:)) Im not sure if it was me or someone else who left for work this morning... Oh boy. Those pics made me smile. Hopefully you too. Keeping a blog shouldnt be too serious you see."

4 kommenttia:

 1. No hei kukkahattu ;D Minähän se taisin olla kun valittelin sitä tyylittömyyttä, hih.
  Kivaltahan tuo sinun liivi näyttää ja kengät on tosi kivat! Tykkään noista nilkkaremmikengistä, tulee vähän joku 20-luku mieleen :)
  Ihanaa päivän alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh...Kiitos ja kumarrus. Et siis ihan pyörtynyt tähänkään kukkahattu-look:iin! Minulle tulee noista remmikengistä aina mieleen jo edesmennyt ihana isoäitini, jonka juhlakenkinä toimivat vastaavanlaiset mustat remmikengät...:) Tykkään niistä, ne ovat mukavat jalassa eivätkä säikähdä sadetta. Lisäksi mulla usein eriparijalkaisena lonksuu toinen kenkä jos pitää avokkaita...:)) Aurinkoista viikon jatkoa sinne työmatkallesi! Matkailu avartaa...:)

   Poista
 2. Liivisi on todella ihana!!! Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)