tiistai 7. elokuuta 2012

Jäähyväiset kesälle ja päivän asu...Tämä asu on siis eiliseltä Helsingin reissulta. Eilinen oli säätieteilijöiden mukaan lähestulkoon viimeinen lämmin päivä, joten shortsit olivat must. Rakastan syksyä ja fiilistelyä, mutta en vielä kesälomalla! Piru vieköön. Kuka muistaa että olisi viimeksi ollut näin koleaa elokuun alussa? 

Päivä oli hymystä huolimatta raskas eläinlääkärikäynteineen ja kuvat jäivät illalla otettaviksi, siksi keinovalo ja salama kamerassa. Olen kerrankin tyytyväinen valotukseen ja värien toistoon. Kerrottakoon nyt jos ketä kiinnostaa, että koska minun järkkärini ei ole erityisen hyvä, niin käytin näissä kuvissa pistetarkennusta ja salaman slow-synkkaa saadakseni kontrastit ja värityksen oikein. Slow-synkka salamassa takaa pehmeämmän ja luonnollisemman lopputuloksen. Rusketukselle en voi mitään, se on aina samanvärinen, suuren pihan töissä kylkiäisenä saatu omituisen punainen. Johtuu varmaan geeneistä etten rusketu kunnolla, vaan näytän lähinnä punanahkalta!

Reissu oli siis aamulla eläinlääkäriin, koska yksi koirista on valitettavasti vakavasti sairas. Alkanut kortisonikuuri näyttää viikon kuluttua onko jotain tehtävissä. Lisäksi kävimme heittämässä vierailemassa olleen äitini takaisin Helsinkiin. Suurin osa päivästä kului siis autossa, mutta onneksi vielä vähän pääsi nautiskelemaan auringonpaisteesta ja kelistä. Taisi olla kesän viimeinen päivä, jolloin tuli käytettyä shortseja. Vanha villatakki seurasi mukana varmuuden vuoksi. Ilokseni olen saanut huomata, että sekin vanha hieman pitsiseksi kudottu käy taas varsin hyvin yhdistettynä muihin tyyleihin. Uusi kirpparilta hankittu Kate Spade laukkukin pääsi mukaan! Kukaan ei uskonut että saan mahdutettua siihen ison lompakkoni ja tarvittavat tavarat, mutta se on yllättävän tilava. Käytön jälkeen pääsi takaisin seinäkoristeeksi... Jalassa nuden väriset kengät koska halusin huijata säärtä hieman pidemmäksi. En tiedä onnistuinko?

Vielä 4 päivää lomaa jäljellä!


" Goodbye to the summer with shorts. According to the weather forecast, yesterday was the last warm and sunny day of this summer. Hopefully not. Outfit is from yesterdays visit to Helsinki. I had to wear shorts just in case the next time will be next year! New Kate Spade bag was with me and it was more spacious than it looks. I took the photos in the evening and used slow-sync flash and point focusing. Im happy with the outcome of these photos. 
Still 4 days of vacation left!"

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä päivän asu! Rento ja hyvännäköinen! - Ja säkin näytät rennolta ja iloiselta!

    Nauti loman viimeisistä hetkistä!

    kata

    VastaaPoista
  2. Nyt niistä voi taas nauttiakin kun Fanny voi jo paremmin! Tuntuu kuin valtava taakka olisi nostettu hartioilta!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)