perjantai 24. elokuuta 2012

Pellavaperjantai...


Jihuu! Vihdoin perjantai-ilta! Aurinko paistaa ja kipaisen tästä kohta pihalle, mutta sitä ennen päivän asu postaus pikaisesti. Tätä ei usein nähdäkään, mutta tänään kaivoin vanhan pellava bleiskan komeron pohjalta ja kivalta näytti pitkästä aikaa! Rypyissä mentiin, mutta so what! Perussetti, joka toimii aina ja kesän alesta hankittu Warehousen alehuivi on ihan kybä minusta! Olispa komerossa enemmänkin sopivia bleiskoja, mutta niiden hankkiminen on kiven alla. Suurin osa minulle liian lyhyitä, liian pieniä ja jos sopii niin hartiat ei sovi, ja jos hartiat mahtuu, sitten on teltta....Pöh. Käytetään sitten nämä vanhat pois...
Ja kuvasta en tällä kertaa ota vastuuta, sen otti ex jolle löin kameran käteen kun tulin töistä kun sattui kerran paikalle... Ilme oli vähän sellainen hohhoijaa... akkojen juttuja-tyyliin...:))

Jättiaurinkoista ja Ihanaa viikonloppua kaikille!
"Finally its Friday! I found this old linen jacket from the bottom of my closet. It looks nice for a change. Great basic to the wardrope. Have a wonderful Weekend! Im off to the sunny yard!"

2 kommenttia:

 1. minun täytyy tunnustaa ettei minulla ole yhtään bleiseriä.Se ainutkin lähti kaverille,kun oli mennyt tiukaksi:) Nimittäin paino nousi, kun lopetin tupakoinnin vajaa 2 v. sitten.
  Tässä mietin yks päivä että henkasta vois löytyä joku kiva....
  No onneksi on viikonloppu, töissä on ollut hommia joten ihan hyvällä omalla tunnolla jäin vapaalle:)
  Pistin vielä siipan kaverille kaljan juontiin niin saan tässä istahtaa illan iahn omissa oloissani:DD Käteevä emäntä!
  Hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkassa on usein kivoja bleiskoja, eikä ole hinnalla pilattu! Minulle ne ei mahdu, henkan 46 on tositositosi pieni ja koot loppuu siihen, paljon pienempi kuin Elloksen yleensä! Teille normikokoisille ne mahtuu ja siellä on aina pirtsakoita ja kivoja perusbleiskoja... Onneksi on viikonloppu, sanos muuta! Auringonpaistetta sinne myös!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)