lauantai 11. elokuuta 2012

Poikkeavia syyshankintoja...
Tunnen itseni jokseenkin kapinalliseksi syksyä vastaan tänä vuonna. En siis millään suostu uskomaan että kesä on ohi jo ennen elokuun puolta väliä. En! Ei pidä käsittää väärin, rakastan syksyä ja kynttilöiden ja lyhtyjen kanssa fiilistelyä, tulta takassa ja kaikkea sellaista, mutta en vielä! Täällä missä ei katuvalojakaan tunneta syksy on todella pimeä ja pitkä. Tänä vuonna kesä ja lämpimät kelit olivat niin vähissä...:( Tomaatit ovat vasta kypsymässä, osa marjoista vielä poimimatta ja puista alkavat pudota jo lehdet? Mikä kesä se tälläinen on?

No, asiaan! Meidän lähin Tarjoustalo on Järvenpäässä ja muista (luullakseni) poikkeavasti siellä on suuri ja suht edullinen ruokaosasto ja siksi käyn siellä usein. Poikkeaminen siellä alkaa tulla kalliiksi, vaateosasto on tietysti ennen kuin pääsee ruokaosastolle saakka... Näin jo viimeksi siellä käydessäni nämä tikkitakit ja mietin että pitäisikö tehdä hankinta, mutta jätin väliin. Ne roikkuivat siis alerekissä. Beigeä ei ollut enää minun kokoani, joten sovitin vaalean sinistä. Ja sehän sopi. Eilisellä reisulla en voinut enää vastustaa kiusausta, koska minulla ei ole oikeastaan mitään kunnollista välikausitakkia. Pari vanhaa trenssiä roikkuu kaapissa. Tämä on ensimmäinen tikkitakkini ikinä. Edes aktiivisina ratsastusvuosinani en omistanut yhtään sellaista (tikkitakithan ovat alunperin ratsastustarpeisiin ja siitä sitten jalostettu "katukäyttöön"). Päädyin tähän väriin puolittain siksi etten vielä ainakaan halua ottaa syksyn tummia värejä käyttöön. Ihanan vaalea ja raikas väri mielestäni, vähän tuollainen veden väriin vivahtavakin tietyssä valossa, vaikka onkin kaikkea muuta kuin tämän syksyn trendivärit... Huivi on 100% villaa ja lähti myös mukaan. Villahuivi 7 eurolla! Tummia ja synkkiä värejä ehtii sitten käyttää pitkinä syksy- ja talvikuukausina enemmän kuin tarpeeksi. Mitä olette mieltä?


" I feel like a rebel right now. I absolutely refuse to belive that summer is over allready! I also refuse to start wearing those dark colors of the autum season just yet! So I bought this jacket to be worn before all those dark colors of the season. I know its not fashionable color for this autum, but sometimes you need just to go upstream...:). Please dont get me wrong, I absolutely love autum and candle lights and fire in the fireplace. Just not yet please! Here in the countryside without any streetlamps the autum is just so dark and long that I need to enjoy light colors and all the light I can get before that... I bought the jacket from the local market, it was cheap (and chic), it was 25 euros and the woolen skarf only cost 7 euros. I think it was delightful bargain... what do you think?" 

4 kommenttia:

 1. Ei kesä ole ohi! Ensi viikolle on luvattu yli 20 asteen lämpöjä! :) Tosi kivan huivin olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kesä ei todellakaan ole ohi! Ja tietysti ensi viikko on lämmin kun mulla alkaa työt! Tätä kutsutaan murphyn laiksi joka aina meikäläisen kohdalla toteutuu...:)) Kiitos kommentista ja Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kivoja hankintoja olet tehnyt! Eiköhän tätä kesää vielä riitä tuleviksikin viikoiksi =) Toivotaan niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi rohkaisusta! Heh, kai se kesä nyt tulee kun joutuu istumaan ilmastoidussa toimistossa missä tukkakin irtoaa tuulessa...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)