torstai 9. elokuuta 2012

Casual.... päivän asu 9.8.Tänään ei olla yhtään kavereita kameran kanssa! Valotukset ja kaikki taas aivan pielessä kun aurinko sattuu vähän ikkunan takana paistamaan! Toiseksi viimeistä lomapäivää viedään ja matka suuntautui kirpparille... Kuinkas muutenkaan! Pitää vähän pitää lomaa pihatöistäkin...:)  Tässä kuvassa oli siis tarkoitus kuvata vanhoja kulahtaneita, paikattuja hyvinkin boheemeja farkkuja, mutta eihän niistä mitään näy! Jutun clue on se että vapaa-aikana annan piut paut sille miltä aikuisen pitäisi näyttää. Farkut on siis paikattu sieltä täältä sydänpaikoilla ja lahkeetkin tuli aamulla pihatöissä kääräistyä. Sitten vaan valkoinen toppi, valkoiset tennarit ja päälle jättisuuri miesten sinivalkoraitapaita ja menoksi! Simppeliä ja viihtyisää!


" Casual outfit for the last vacation days...:) Me and my camera arent pals today! The whole pic is a mess. I was supposed to introduce my very old patched jeans, but..."

2 kommenttia:

  1. Kyllä se vaan on tärkeintä se, että itse viihtyy omissa vaatteissaan, ei se, miten kuuluisi pukeutua. Aina joskus törmää niihin ihmisiin kaupungilla, jotka eivät omissa vaatteissaan viihdy, helmaa nyitää alemmat, kuljetaan jotenkin lysyssä jne. Oli se mikä tahansa se vaate päällä, niin kyllä sen huomaa, kun kantaja siitä pitää :) Sitä paitsi mun mielestä toi on kiva kokonaisuus, kuka sanoi, ettei aikuinen voisi noin pukeutua?

    VastaaPoista
  2. Ei itseasiassa kukaan! Päinvastoin, olen joskus kiireessä ja laiskuudessa laittanut nämä farkut yhteen kokoontumiseenkin ja sain kehuja... Kaikki paikalla olleet naiset ilmoittivat haluavansa samanlaiset...:) Ehkä kaikissa meissä asuu pienen pieni rebel??

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)