torstai 23. elokuuta 2012

Kesän viimeiset turkoosit...


Haa. Olihan se pakko kerran vielä heittää kehiin vähän kesäistä turkoosia viikkoa piristämään. On ollut tosi rankka viikko ja se alkaa tuntua jo kropassa. Niskaa jomottaa ja päänsärky kolkuttelee. Tässä asukuvat tältä päivältä, onneksi huomenna on jo perjantai! Tuntui että pitää vielä vähän iloitella väreillä ennen syysväreihin syventymistä, joten tänään raikasta turkoosia, joka tuntui herättävän positiivista huomiota...:) Turkoosi ei suinkaan ole mikään ihan lemppariväri, mutta tällaiselle blondille sopiva ja pirtsakka. Paidan kanssa piti laittaa vähän pidempää toppia alle, koska paita on kerran taas auttamattoman lyhyt tähän kokoon verrattuna. Onko suunnittelijoilla joku päähänpinttymä 64 senttimetristä? Alan jo vähän oppia rentoutumaan kameran edessä...:))"Its been a hard week, I had to brighten it up a little using teal for a change. Goes well with the blond hair! Im thankful that its friday tomorrow!"

4 kommenttia:

 1. Kivasti tuo turkoosi sopii sinulle, kun kasvoilla on vielä ihana kesän päivetys! Ja btw sun jalat näyttää tooosi pitkiltä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo bootcut joka farkuissa saa pituutta esiin. Ihana keksintö kuka liekin keksinyt. Mahtuu bootsit alle ja reidetkin näyttää hoikalta...:)) Hyvää viikonlopun alkua! Ihana perjantai kelikin täällä!

   Poista
 2. Sullahan on hurmaava hymy! Tajusin klikata kuvia suuremmiksi joten nyt näkyy rouvan kasvotkin paremmin!Turkoosi sopii tosi hyvin sulle ja kivasti olet ruskettunut,ei liikaa vaan sopivasti.Ja aivan totta olet rennompi kuvissa.Son kato tämä harjoittelu:D
  Mie en pysty kommentoimaan Operalla mutta tällä Firefoxilla pääsen kommenttiin ja näen muutkin!
  Eli mun täytyy muistaa jatkossa tulla tänne.
  Kiitos sinulle, että olet ahkerasti käynyt blogissani ja jättänyt aina viestiä!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä siitä hymystä, mutta kiitos kovasti! Kiva kun pääsit kommentoimaan tännekin! Minä taidan olla vähän semmonen lörppö että mielelläni kommentoin näitä teidän blogeja, joita on niin kiva käydä lukemassa ja saada vähän pukeutumisinspistä! Hyvää Viikonloppua sinne pohjoiseen, toivottavasti sää olisi kaunis sielläkin! Täällä paistaa aurinko juuri nyt, joten tämä ruova lähtee pihalle nauttimaan perjantai-illasta...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)