perjantai 22. toukokuuta 2020

Tunikassa ja reikäfarkuissa - New tunic and old ripped boyfriend jeans...Heipat taas täältä ruudun takaa.
Ajattelin jakaa tämän viime aikoina eniten pitämäni arkiasun teidänkin kanssanne. Ostosretki halpiskauppaan sai yllättävän käänteen kun bongasin tämän Pietaryrtti-kuosisen tunikan sieltä. Olin jo jossain mainoskuvassa nähnyt tätä samaa kuosia sinapinkeltaisen harvaneuloksisen neuletakin kanssa ja ihastuin. Siis minä, joka en yleensä viihdy kirjavassa...

Ja kaiken lisäksi olen katsellut kesäksi jotain kukkatunikaa. Monivärisessä vaatteessa viihtymättömälle varmaan ihan hyvä ettei niitä kaapissa kovin montaa ole. Vinkkinä sanoisin että moniväristä ostaessa kannattaa tarkkaan miettiä minkä kanssa sitä pitää. Ettei tule mitään turhia ostoksia, jonka kaveriksi kaapista ei löydykään mitään.


Nytpä kuitenkin viihdyn tässä tunikassa. Eniten käytetty asukombo pariin viikkoon, kylminä päivinä tunikan päällä juurikin tämä sinapinkeltainen Masain neule, joka on ollut tosi vähällä käytöllä tähän saakka. Nyt olen käyttänyt senkin edestä.


Tunikassa minua eniten viehättää beige pohja jolla nämä siniset kuviot ovat. Minusta aika onnistunut väriyhdistelmä ja yllättävä kaveri sinapinkeltaiselle, mutta toimii.


Lempi espandrillokset korolla nappasin kaapista, pehmeää tekonahkaa ja tosi mukavat jalassa. Kiilakorko on niin helppo vaikka ei pitkään aikaan olekaan kulkenut korkokengissä. 


Toistaiseksi kevät on ollut niin kylmä ettei ihan kesäisimpiä vaatteita ole tullut otettua esille. Vaikka työhuoneen rempassa niitä tuli eteen, pakkasin vielä suuren osan takaisin laatikkoon. Nyt kun tätä kirjoittelen niin ulkona on ihana auringonpaiste ja tulossa ensimmäinen tosi lämmin päivä pitkästä aikaa. Eilinen Helatorstai oli minun ensimmäinen vapaa Helatorstai moneen vuoteen. Monta vuotta olen ajellut töihin tekemään kiky päivää suurella inholla. Ohi on mennyt monta tärkeää Helatorstaina tapahtuvaa omiin harrastuksiin liittyvää tapahtumaa ja mm. Presidentti Koiviston hautajaiset. Nyt kun on korona aika niin Helatorstaina ei ollut tietenkään mitään tapahtumia, joten nautin vapaasta täysin rinnoin. Käytiin mm aamusaunassa ja nautittiin vapaasta ja perheen yhdessä olosta.

Tänään olisi tarkoitus vähän tehdä pihalla jotain ja jatkaa muutamia pieniä yksityiskohtia rempan kanssa, jotta se olisi vihdoin valmis maanantai aamun etäpäivää varten. 

Miten siellä ruudun takana on vietetty toukokuuta? 

Täällä on sairastettu sitkeää flunssaa (ei ollut koronaa, kävin koronatestissäkin), tehty etätöitä, remppaa, pihatöitä ja hoidettu koiria. Elin ihan normaalia elämää näin koronavuonna 2020.
 Minä joka en ole mikään halailuihminen noin normaalisti alan jo kaivata aikaa jolloin toista ihmistä sai halata. Jos joku olisi sanonut 20 vuotta sitten että tulee tällainen aika jolloin ei pääse halaamaan edes omaa äitiä, en olisi uskonut, mutta tässä sitä vaan ollaan. 


Lämmintä perjantaita ihanaiset<3 


I very rarely use multicolored clothes, but once I saw this flower tunic in the shop it was love on the spot. Something about combining beige and blue was so new that I just couldnt leave this hanging. Now I have worn it for 2 weeks so many times that its safe to say that this tunic has become one of my favourites. Adding mustard yellow makes it unexpeted combo but it Works. On chilly days I have worn this short knit over it and currently Im wondering where I can find mustard yellow scarf to go with it? 

Spring is finally here, found my favourite espandrillos too. 

Friday, let´s enjoy<3

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva tunika ja sopii sulle kyllä todella hyvin! <3
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu<3 Aurinkoista kesäviikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)