sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Tummaa kukkatapettia työhuoneeseen - Dark flowery wallpaper...

Heipat täältäkin ruudun takaa. 

Instaa seuranneet ovat huomanneet että työhuoneessa tapahtuu kummia. Huone ei ole koskaan aikaisemmin ollutkaan blogikuvissa sillä se on ollut melkoisen täysi tavaraa ja sekasortoa. Nyt sille on käynyt iso muodonmuutos. Kukkatapettia ja aika voimakasta sellaista. Mietin tapetteja varmaan pari kuukautta ja päädyin aina vaan samaan lopputulokseen. Huoneessa oli myös koko seinän kattava erittäin vanha modulikirjahylly, josta säästin nyt vain osan ja maalasin senkin nekin osat oliivin vihreäksi. Älkää säikähtäkö, en ole ihan noin huono maalaamaan vaan tyyli jossa siveltimen vedot ja epätäydellisyys näkyvät on täysin harkittua. Vielä olisi edessä vahaaminen niiden osalta. 

Mitä tapettivalintaan tulee, se melkoisen poikkeuksellinen, mutta luotan omaan vaistooni siitä että viihdyn sen tummassa tunnelmassa. Nyt kun teen etätöitä enemmän, kaipaan luovuutta, värejä ja muuta höttöä sen vastapainoksi. Ja luotan itseeni siinäkin mielessä että aika pitkään kodin pinnat ja tekstiilit ovat olleet samanlaisia, enkä ole kokenut tarvitsevani niihin mitään muutosta. Esim samat verhot roikkuvat ikkunoissa kesät talvet, pesen välillä ja ripustan takaisin. Ennen vaihdoin niitä aina silloin tällöin kun kyllästyin johonkin. Vanhemmiten olen enemmän varma omasta sisustussilmästäni ja maustani. Nyt vihdoin huone pääsi eroon myös vanhoista sälekaihtimista (vihaan vanhoja rumia sälekaihtimia yli kaiken ja tässä talossa ne olivat jo alun perin ja se että joka ikkunassa ne ovat olleet vain ison ikkunan osalta ja sivulla olevista on saanut joko aurinko paistaa silmiin tai ne on täytynyt peittää sivuverholla) ja sai valkoisen pimennysverhon (kappa on väliaikainen kunnes löydän jostain valkoisen), joka pimentää myös nuo sivuikkunat jotta ei aurinko paista silmiin ja haittaa näytön katselua. Lisäksi se eristää kuumaa kesällä ja kylmää talvella. 

Huoneen tyyli jakaa varmasti mielipiteet kahtia. toinen tykkää uudesta ja kiiltävästä ja minä taas tykkään vanhanajan tunnelmasta. Aluksi oli tarkoitus maalata apteekkarin lipastokin oliivinvihreäksi mutta tapetoinnin jälkeen totesinkin että se ihan kiva tuollaisena. Työpöydästäkin maalaisin vain päällipinnan ja kirjahyllyynkin jätin osan hyllyistä ruskeaksi. Tykkään epätäydellisistä yksityiskohdista. Täydellisyys ei ole mun juttu. 
Nyt täytyy kyllä myöntää että itsellä tuli tapetointikiintiö täyteen vähäksi aikaa. Tapetista sen verran että vaikka on kuitutapetti niin tuossa ei ole mitään muoviyhdisteitä käytetty vaan se on hengittävä. Hengittäviä kuitutapetteja tekevät ainakin Borås ja Sandberg.Antiikkivahalla ja sabloonalla kuviota pöydän pintaan

Koen olevani etuoikeutettu kun saan kotona stressaavan työn vastapainoksi toteuttaa välillä luovuuttani.

Mitä ajatuksia huoneen ilme siellä ruudun toisella puolella herättää?


Flowers on Wallpaper. I like. My new Office room where I work when Im not at the actual Office in town. What do you think about the old fashioned and bold vibe?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)