sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Kukkatunika ja olkikassi hellepäivään - Flower tunic and summer bag...Olen varmaan joskus kertonut että joskus tuossa reilu 12 vuotta sitten kun mentiin naimisiin kysyin että onko pakko laittaa mekko? No, laitoin mekon, tummanvihreän jossa oli pitsiä ja kiiltävää kangasta, en sentään valkoista. Siihen vedin rajan. En nähnyt itseäni liki 4-kymppisenä valkoisessa häämekossa millään. Eikä kyllä menty naimisiin kirkoissakaan vaan kotipihalla suuren jalavan alla.

Sama koski pitkään kukkatunikoita. En ole mikään kukkatunika ihminen, kunnes eräänä kauniina päivänä olenkin kukkatunikoista innostunut. Näin se mieli muuttuu. Pitäisiköhän mennä naimisiinkin toisen kerran, nyt voisin ehkä käyttää valkoista mekkoa...:))

Kysyin hovikuvaajaltakin että mikäköhän nyt vaivaa kun silmissä vilisee kukkatunikat. Mies virkkoi siihen että se on kuule kato toi ikä... Joopa joo. Oli vissiin herännyt vitsi suussa. Varmaa on ainakin se että nyt menee loppukin katu-uskottavuus...:))

Näissä ajatuksissa. Olin nähnyt kauppakierroksella tämän ja yhden toisen Polan suunnitteleman tunikan ja nyt kun roikkuivat alerekissä (hintaa n.12 euroa) en voinut vastustaa. Tämä lyhythihainen oli vähän "ylimääräinen" hankinta, toisen pidempihihaisen näytän seuraavassa postauksessa. 

Tulikin pitkän tauon jälkeen kaksi julkaisua samana päivänä.


Valkoiset farkut + olkikassi + kukkatunika = kesä<3

Minä hilpaisen vielä ulos nauttimaan ilta-auringosta.If you would have asked couple of years back if Im ever going to wear flower tunic I would have said that never…. but never say never. Here I am. And Im liking my new tunic. Its Summer finally<3 

1 kommentti:

Kiitos kun jätit viestin...:)