perjantai 2. elokuuta 2019

Mustaa ja sinistä - Black and blue...








Heipat taas täältä lomalandiasta. 

Sää pikkuisen kylmeni, mutta ei se oikeastaan ole meidän lomanviettoa haitannut. Kaikkea voi tehdä kunhan pukee tarpeeksi päälle. No, ehkä ei ottaa aurinkoa tai käydä uimassa, mutta kukapa sitä aurinkoa muutenkaan enää ottaisi nykytieton varassa... 

Kumma miten lomapäivät menee itse edestään, on kirppistelty, suurimmaksi osaksi myyty, mutta jotain pientä ostettukin, niistä myöhemmin juttua. Ollaan käyty kalassa, yötä myöden. Siellä tulee muuten tosi kylmä, tuntuu ettei mikään vaatetus riitä kun aurinko laskee. Viimeksi sain sen verran monta kalaa vaikka ihan mato-ongella ongin, että alkoi jo tuntua perkaaminen puulta... 

Koti on saanut oman osansa lomapöllytyksestä ja ylimääräistä tavaraa on lähtenyt ovesta pihalla ja taas kerran sain maalauspuuskan, ette varmaan arvaa mikä pyökinvärinen juttu tällä kertaa vaihtoi väriä... 


Päivän asu, pienikokoiseksi kasvattajan mielestä jäävän pennun kanssa kuvattuna. Meillä on varmaan juomavedessä kasvuhormonia, koska Pyrtsi ei ole ensimmäinen koira laatuaan meillä, joka on kasvanut keskivertokokoa suuremmaksi. 38 kiloa pelkkää lihasta ja hillitöntä elämän iloa. Kuvissa saattaa näemmä heittäytyä vieraskoreaksi. 

Vastoin kaikkia omia periaatteitani päätin yhdistää sinistä ja mustaa. Sininen kukkapusero ei oikein kuvissa pääse oikeuksiinsa sillä kuvio hävittää jotenkin kauniin vesiputouskauluksen kuvista, joka puserossa on yksi juju. Minusta oli ihan hauska yhdistelmä ja luultavasti teen se uudelleenkin. Ohut pitkähkö viskoosineule on yksi kesän viileiden päivien omista lemppareista. Niitä löytyy kaapista kahdessakin eri värissä. Tämä musta ja sitten myös beige. 

Sentään pystyn blogia kirjoittamaan, kaikki muu onkin sitten vähän niin ja näin. Tietokone toimii puoliksi järjestelmäpäivityksen jälkeen ja pinterestiinkään en ole viime aikoina pystynyt paljon lataamaan mitään. Tuntuu että kun tietotekniikka alkaa pottuilemaan niin se tekee sitä isosti samantien ja joka laitteessa tuntuu olevan joku vika. Näin lomalla en jaksa istua ihmettelemässä että mikä kaikki oikein mättääkään. Olkoon loman jälkeinen murhe se. Nuo isot järjestelmäpäivitykset eivät tunnu oikein menevän putkeen ainakaan minun koneessani. 

Tällaista lomanviettoa täällä, huomenna suuntaamme auton nokan kohti kaakkoa ja käymme pienen kierroksen Hamina-Kotka seudulla. 

Ihanaa viikonloppua sinne ruudun toisella puolella, toivottavasti sää olisi vähän lämpimämpi kuin tänään!


Black and blue was not the first choice I would make, but decided to try it just for fun. Not too bad! I love my old Black summer cardigan (yes, its a thing in Finland, cant live without it) and the flower blouse is fun item to have. 

2 weeks vacation behind and one more to go! Why do days go by so fast when you are on vacation?? 

Have a Great Weekend<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)