maanantai 5. elokuuta 2019

Boheemisti kotona - pellavamekko - Boho style at home - linen dress...










No, niin.
Nyt voin virallisesti julistaa 5-kympin kriisin alkaneeksi. Pari vuotta sitten olisin varmaan pyllähtänyt istumaan jos joku olisi väittänyt että seuraavaksi ostan pellavaisen liivi-mekon. Tai siis voihan tätä käyttää ilmankin puseroa alla, mutta minä miellän sen näin käytettäväksi... Tämä mekko on siis muutaman viikon takainen ostos Kellokosken ruukkialueella olevasta liikkeestä. 

Taisin mainita siitä jo aiemmin. Ruosteinen Kuu. Siellä myydään kaikkea kivaa ja kierrättämällä tehtyä Vintagea ja uutta. Oranssi Uni-merkkisiä pellavaisia mekkoja, jotka on tehty kierrätymatskusta ja muitakin vaatteita. Sisustusta ja koruja. Kannattaa käydä jos Kellokosken ruukin likeellä liikutte. Samalla alueella on myös Tehtaan kirppis, Ruukki shop ja Kinuskilla lounas-kahvila. 

Pikkusen on ilmoja pidellyt. Aika lämpimästi on nyt helteen jälkeen saanut pukea. Toivottavasti vielä tulee vähän lämpimiä ilmoja. Puolet kesävaatteista odottaa vielä käyttöä. Ei ole tarvinnut paljon uusiin vaatteisiin tänä kesänä satsata, helteellä kun ei tarvinnut juuri mitään muuta kuin ne kaikkein ohuimmat vaatteet mitä kaapista löytyi ja nyt kun kylmä pohjoispuhuri puhaltaa saa jo pitää vähän syksyisempiä vaatteita. 

Vielä muutama päivä lomaa ja asuntomessutkin vielä käymättä. Tänään on vuorossa rautakauppa, pitää hakea vähän maalia ja nauloja. Vanhassa talossa riittää aina jotain laittamista... Eikä muuten valmista tule koskaan. Ehkä tässäkin on sama juttu, että ei se määränpää vaan itse se matka...



Linen dress for home. Im not sure I would have looked this dress twice couple of years ago but seems that I have found my boho self lately. I enjoy wearing boho style and easygoing outfits. They are the best and easiest for summer. No ironing, no nothing. Just wash & go...



6 kommenttia:

  1. Onpas se kiva! Tosin nätti mekko ja sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Tykkään itse paljon ja tämä on tosi passeli vaate kotiin. Helppo ja kätevä monen kanssa, tykkään itse pitää varmaan eniten farkkujen tai legginssien kanssa.

      Poista
  2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra<3 Tykkään koluta vähän erilaisia paikkoja ja kauppoja. On tosi kiva kun vanhoja ruukkialueita elvytetään ja niissä on elämää ja artesaanit ovat ottaneet niitä omikseen.

      Poista
  3. Ihana pellavamekko❤️Värikin on tosi kiva. Ruskea sopii hienosti myös syksyyn. Mukavaa viikonvaihdetta, Sari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija<3 Mekko on ollut kovassa käytössä, se on sopivasti lämminkin koleisiin päiviin! Mukavaa sunnuntaita sinulle<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)