torstai 28. huhtikuuta 2016

Kirjavinkki - amazing photographic book...


Nyt mennään ihan uuteen aihepiiriin blogissa. Kirjoihin. Tästä ei ole tulossa mitään tapaa, mutta tätä kirjaa haluan suositella. Kirjan nimi on "Viimeiset vieraat" ja se on Heikki Willamon ja Risto Rasan yhteistyössä kuvaama ja kirjoittama kirja jonka valokuvat ja tekstit autioituvien tupien viimeisistä eläinvieraista jättivät minut sanattomaksi. Kirjassa ja kuvissa on sanatonta kauneutta, jota on vaikea kuvailla. Kirja asustaa olohuoneen pöydällä ja aika usein huomaan tarttuvani ja palaavani niihin kuviin, teksteihin ja ennenkaikkea haikean kauniisiin tunnelmiin.


This amazing photographic book "Viimeiset vieraat" in english "The last guests" tells a breathtaking story with amazing finnish texts and photos what happens to old wooden houses after they are abandoned. How the racoon dogs, badgers, jackdaws and other animals are the last residents of the abandoned houses before the houses just fall down and become forgotten. The photographs in the book are truly amazing and there some sad magic. I hightly recommed this book.

4 kommenttia:

 1. Tuo on aivan ihana kirja! Heikki Willamolla on myös muutama muu valokuvakirja, voin suositella niitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin katsoa mitä muuta on tarjolla Heikki Willamolta. Willamo taisi aikanaan kirjoittaa Hesariin luontojuttuja kuvineen? Todella taitava luontokuvaaja, olen aina tykännyt hänenn kuvistaan. Mukavaa ja aurinkoista Vappua<3

   Poista
 2. Näyttää ihanalta tuo kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana<3 Jopa niin ihana että kyynel saattaa tulla silmäkulmaan. Aurinkoista Vappua maiju<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)