sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Suloisen lämmintä - Soft and warm...

Takatalvi. Huh. Eilen satoi, lunta, räntää, rakeita, vettä ja pieniä mummoja niskaan. Pitäisi puutarhaa laittaa raesateessa. Oli hassua kun oltiin hakemassa puutarhakalkkia katottomasta puutarhaliikkeestä ja räntää ja rakeita satoi niskaan... Ihmiset säntäilivät katoksen alta hakemaan ostoksiaan ja äkkiä takaisin katoksen alle. "Kevät keikkuen tulevi." Niinpä. Taitaa vaan keikkua tänä keväänä normaalia pidempään...

Onneksi minulla on tämä lämmin syntymäpäivälahjaponcho. Se on juuri niin suloisen pehmeä ja lämmin kun miltä näyttääkin ja äärimmäisen kätevä kantaa laukussa mukana töissä koska menee tosi pieneen tilaan. Siihen on ihana käpertyä kun ulkona loiskii räntää vaakatasossa. Kuvauspäivänä sattui kuitenkin paistamaan aurinko ja oli muutenkin keväisen vaalea koko asu. Ostin talven lopulla muutamatkin valkoiset farkut alennusmyynnistä, vaan vielä ovat kaapissa "pahan päivän" varalle ja vanhoilla luonnonvalkoisilla on menty silloin kun mieli on tehnyt pukeutua vaaleaan.

Sunnuntai, puutarhatyöt kutsuvat. Sen jälkeen takkaan tuli ja sisälle lämmittelemään ja syömään eilen valmiiksi tehtyjä ruokia ja päivätorkut. Siinä on tämän päivän suunnitelma. Mitä sunnuntaisuunnitelmia teillä on siellä ruudun toisella puolella?

My last birthday present was this soft and warm small poncho. I have worn it quite a  bit this spring. Its easy wear for these days when Mornings are freezing and days are getting warmer. It fits nicely to my back when it gets too warm in the afternoon. This spring the weather has been quite unpredictable and you never know when you need something warm and this is the perfect garment to carry with you just in case.

Sunday. Im planning to do some serious gardening. Enjoy your sunday<3

4 kommenttia:

 1. Ponchot ovat parhaita, monikäyttöisiä. Käytän itse välillä takin päällä ja välillä sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä<3 Olin totaalisesti unohtanut että takin päälläkin poncho on kiva lämmittäjä.

   Poista
 2. Todellakin takatalvi. Onneksi ponchot pelastavat tällaisissa tilanteissa. Kaunis asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju. Ponchot on kyllä monen pelastaja. Kylmyyden ja vaikka vähän huonon asunkin. Mukavaa viikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)