maanantai 2. maaliskuuta 2015

Maailmalta tarttunutta - International style tip...





Tämän talven aikana muutama silmää miellyttänyt raitoihin liittyvä tyyliasia on jäänyt mieleen kansainvälisistä blogeista. Niistä yksi on tämä raidallisen kauluspaidan yhdistäminen ihan tavalliseen pooloneuleeseen. Minun vanha vaaleansininen raitapuseroni pääsi mukaan tähän kokeiluun ja tykkäsin tyylistä. Jopa niin paljon että ajattelin kaivaa kirpparille matkalla olevan raitapaidan, jossa on vähän voimakkaammat raidat ja kokeilla miltä se näyttäisi neulepoolon kanssa. Jotenkin tuo paitis kaulus pystyssä ja hihat käännettyinä neuleen päälle teki neuleestakin vähän asiallisemman tuntuisen ja näytti minusta kivalta. Mitäs tykkäätte? 

Plussaa oli myös se että pystyy käännetty kaulus poolon alla toi niskaan kaksinverroin lämpöä ja varmaan auttaa kutinaan, jos sattuu omistamaan pooloneuleen jonka kaulus kutittaa.

Maanantai aamu ja maaliskuun ensimmäinen työpäivä. 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille<3



I have been admiring styles with turtleneck knits with a striped shirt under it this winter. Its a style tip I wanted to try so here goes. I used my old ligh blue striped shirt but was thinking even more colorful stripes could be used? The shirt under showing a little stripe makes the turtleneck knit a bit more official. On top of that the shirt under it brings little more warmth in cold days. This is a style I liked and defenately Im doing it again some of these days. What do you think? 

Its monday morning, enjoy the first week of May!

16 kommenttia:

  1. Aurinkoista viikkoa <3 Tänään öljy olisi lähdössä postin mukana matkaan, joten nyt jään jännäämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljy on perillä<3 Mukavaa viikkoa, nyt voi huokaista, jo sen ehdin testaillakin. Oli ihana!

      Poista
  2. Oi kun kiva kokonaisuus ja kivasti yhdistetty. Kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Minusta aika hauska yhdistelmä tyyliin ryhtiä pooloneuleeseen.

      Poista
  3. Hauska ajatus pukea kauluspaita pooloneuleen alle! Minä en oikein osaa käyttää kauuspaitoja, pitäisiköhän kokeilla tuota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kommentista, kiva nähdä uusia kasvoja. Kokeilemaan vaan, tulee sitten otettua ne kaapissa makaavat kauluspaidat käyttöönkin! Tähän taloon tämä tyyli tuli jäädäkseen. Mukavaa viikkoa<3

      Poista
  4. Kivasti yhdistelty! Ja enpä vaan ole hoksannut ollenkaan, vaikka välillä noita muotikuvia pinnailenkin;)
    Kivaa viikkoa, Sari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Muistelisin että ainakin Brookly Blonde blogissa olen vastaavanlaisen yhdistelmän nähnyt. Ja pinterestissä useammankin. Kivaa viikkoa myös sinne!

      Poista
  5. Mukava idea, joka ei ole tullut itselle mieleen enkä ole kiinnittänyt huomioita kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Eipä olisi itsellekään tullut mieleen, jossen olisi kuvissa bongannut... ensin tuntui vähän hullulta nostaa kaulus pystyyn, mutta se oli oikein mukava ja sitäpaitsi lämmin toimiston vedossa.

      Poista
  6. Minä tykkään, kivan näköinen , kun helmat ja kaulus pilkistävät alta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki<3 Minusta oli kiva kääntää hihansuutkin tuohon esille. Paitapusero olisi vaan saanut olla vähän ronskimmin raidallinen.

      Poista
  7. Tuo kauluksen kääntäminen näytää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  8. Moikka! Minustakin kiva idea öukea kauluspaita pooloneuleen alle jajuuri niin, että ei varmsti neuleen kauluskaan kutita.
    Kivaa päivää Sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Sano muuta, olisimpa ymmärtänyt tämän aikaisemmin, viime talvena juuri luovuin kauniista vähän pinkinpunaisesta pooloneuleesta juuri sen vuoksi että kaulus kutitti! Kivaa viikkoa sinne!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)