tiistai 30. syyskuuta 2014

Päivän asu ja pinkki laukkukapina - Outfit of the day and rebellious pink tote...



Kaunista mutta tuulista tiistaipäivää on saatu viettää tänään. Aika menee niin nopeasti että tuntuu tosi omituiselta että huomenna alkaa jo lokakuu! Lähdin aamulla töihin pilkkosen pimeässä tyylillä anteeksi missäs mun auto on kun en raaski sytyttää turhaan pihavaloja, meillä kun ei  kukaan nouse ennenkuin pari tuntia sen jälkeen kun olen lähtenyt jo töihin. No kissat sentään nousevat ja menevät pihalle aamulla, mutta koirat eivät eväänsä letkauta eikä yleensä yksikään tule edes katsomaan että ai sä meet johonkin...:) Olen nyt pimeinä aamuina ottanut opikseni ettei pihalla ainakaan korkeissa koroissa pimeällä auta toikkaroida ja "järkevät" nilkkurit ovat olleet jalassa töihin mennessä, mutta tänään en niitä malttanut enää töissä takaisin pukea. Hipsuttelin siis kapinallisesti kotiin avokkaissa ilman sukkia ja nilkkurit pinkissä laukussa. Harvinaista herkkua sekin tähän vuodenaikaan. Kyllä niitä nilkkureita ja saappaita saa taas pitkän talven käyttää. Tosin vähän tekisi jos mieli laittaa jonkin sortin saappaita jalkaan ihan vaan vaihtelun vuoksi.


 Jostain syystä olen tämän viikon palellut toimistolla ja huomenna ehkä laitan jotain vähän vieläkin lämpimämpää kuin tämä uusi harmaa neuletakki. Varpaita lukuunottamatta tuntuu että toimistolla on ollut tosi kylmä! Voihan olla että viime viikon flunssakin on vähän vielä vaikuttamassa. Kuinka teidän viikkonne on sujunut tähän saakka?



Pinkki laukku on pientä kapinaa tätä jo pimenevää syksyä vastaan ja päätin että sen ainaisen mustan tai ruskean eväs/kenkäkassin sijaan käytän pinkkiä aina silloin tällöin enkä pakkaa sitä ainakaan vielä talviteloille. Pinkin voisi korvata punaisella tai millä vaan raikkaalla värillä, mutta minulla ei tämän kokoisia laukkuja kovin montaa ole, joten pinkki saa toimittaa piristyslaukun virkaa tämän syksyn. Mitä mieltä ruudun toisella puolella tälläisista väripilkuista syysvaatetuksen kera? 

Today was a such beautiful but a windy fall day. Allready the last day of September! Days have gone so short allready, that its dark when I leave for work in the mornings so I tend to use something other than high heels trying to find my car in the darkness, there is no point lighting up the lights on the yard just for me since nobody else is not getting up untill couple of hours after I have left for work. This morning I felt little rebellious and decided to pack my lunch and other stuff to a pink tote instead of the black or brown totes I usually use for that purpose. What do you think? Pop of colour in the fall? I also was a bit lazy and in a hurry when I left work so I didnt change shoes. Its a good feeling to wear court shoes without socks in the last day of September! There will be time enough to wear boots and booties in the coming winter. Have a good week!

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö vaan! Oli ihan erilainen fiilis pinkkiä laukkua heilutellessa kuin että se olisi ollut se tavallinen musta.

      Poista
  2. Ihastuttava piristysruiske! Kadehdin niin tuota tyyliäsi käyttää montaa laukkua! Itselläni on yksi ja sama käsilaukku todella pitkään, sen täytyy hajota ennen kuin ostan uuden :-)
    Muita vaatteita ja varsinkin koruja tykkään vaihdella vaikka ja kuinka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Tuo laukkujuttu on vähän jaksamisesta ja fiiliksestä kiinni, joskus voi mennä viikkokin samalla laukulla, mutta sitten alkaa jo tökkiä...:) Ei minulla nyt mitään kovin suurta laukkukokoelmaa ole kuitenkaan sentään. Aika moni menee samalla laukulla vaikka puolikin vuotta, ystävätär kerran listasi mitä löytyi laukusta kun vaihtoi talvilaukun kesälaukkuun ja nauroin niin että kyyneleet valuivat silmistä. Sain luvan tehdä siitä postauksenkin joskus. Ainoa mitä sieltä laukusta EI löytynyt oli luultavasti enää moottorisaha...:))

      Poista
    2. Unohtui sanoa että vastaavasti mulla saattaa olla samat korvakorut vaikka kuukauden päivät helposti ja sormuksetkin on melkein samat joka päivä... siellä kaipaisin vähän inspistä!

      Poista
  3. Oikein kiva laukku. Kannatan väriä esim asusteissa ja tietenkin, kynsissä :-) - sellainen kynsihöperö kun olen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Funky and Fifty<3 Kynnet onkin toinen kiva tapa tuoda vähän väriä asuun. Luulen että jossain vaiheessa täällä iskee punaiset kynnet vaihe taas.

      Poista
  4. Hyvin sopii pinkki noihin sinun muihin vaatteisiisi - kaikkien sävyt ovat viileitä. Onhan niitä pinkkejä toppatakkejakin - miksei se laukkukin voi olla sellainen vaikka läpi vuoden;)
    Kivaa viikkoa täältä vilukissalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iloinen piristys tuo pinkki laukku, värejä on ihana käyttää, etenkin näin kun luontokin on värikkäänä.
      Pihalla olisi hyvä olemassa liiketunnistin lamppu, joka syttyy ja sammuu itsestään. Tai taskulamppu kädessä:))

      Poista
    2. Kiitos Lady ja Tuomontuvan Anni<3 Pinkkiä piristystä olisi ehdottomasti tarvittu tänäänkin tuolla ruuhkassa istuskellessa! Tuo oli hyvä vinkki tuo liiketunnistin, kuistilla meillä sellainen on, mutta eipä ole tullut koskaan mieleen että sellaisen voisi asentaa pihavaloihinkin! Taskulamppu on käsilaukussa kyllä vakiovarusteena, mutta sitä vaan ajattelee että on muka niin lyhyt matka että kyllä se siitä... Pitäisi ottaa käyttöön ennnekuin on joku aamu rähmällään tuolla pihalla.

      Poista
  5. Tuo pinkki laukku on ihanan pirteä! Varsin kaunis eväslaukku jollainen voisi olla jokaisella. Minullakin sama veska on mustana, sehän voisi olla vaikka miten kauniin kirkkaan värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia<3 Piti oikein hieraista silmiä ja katsoa kuka Satu sieltä kuvasta oikein kurkkii, menee vähän aikaa totutellessa uuteen nimeen...:) Eikö olekin ihan yliveto veska? Vetää tavaraa sisäänsä tosi paljon ja on tukeva ja käytännöllinen. Ja kapeat hihnatkin ovat hyvät käteen, vaikka näyttävät kapoisilta. Käytän joskus ihan kauppakassinakin. Alesta ostettuna hinta ja laatukin olivat kohdallaan.

      Poista
  6. ♥ihan mielettömän pirteä ja ihana pinkki laukku!... minä ostin eilen kirkkaanvihreän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkaanvihreä kuulostaa ihanalta<3 Olen tällä viikolla ihaillut kirkkaanvihreä-sininen yhdistelmiä erityisesti.

      Poista
  7. Hello Sarin! Your outfit is lovely and perfect for the Autumn. Loving that pink bag! I love your style and you always look so chic in everything you share.
    Thank you so much for you sweet comment on my little cabin. So nice of you to come by!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for your kind words June<3 Your blog was so beautiful and the little cabin gorgeous! Im pretty sure Im going to visit soon again. Have a beautiful weekend!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)