maanantai 15. syyskuuta 2014

Harmaa kolahtaa - Falling for grey...




Hankintasuunnitelma syksylle oli musta neule. Joko neuletakki tai sitten joku vähän erikoisempi neulepusero, koska ainoa musta neuletakkini joutui kesällä kirppikselle siitä syystä että tässä painossa siihen olisi mahtunut kaksi minua. Aina ei suunnitelmat ihan pidä ja nyt roikkuu rekillä tummanharmaa vähän erikoisempi neuletakki. Malliltaan juuri sellainen, josta olen useamman vuoden haaveillut. Miksi harmaana? Siksi että nyt harmaa vaan kolahtaa ja perustelin harmaan hankintaa myös sillä että siinä missä "normaali" nainen saattaa piiloutua mustaan väriin, niin näin blondin päällä musta on kuin huutomerkki.


Tässä pieni sneak peak tuohon uuteen neuleeseen ja hankintalistalta poimittuun ruutuhuiviin, joka on tuolla listalla istunut toista vuotta kun sopivaa ja ennenkaikkea sopuhintaista ei ole löytynyt. Hovikuvaaja sanoi huivin nähtyään heti että Burberry, mutta ei tosiaankaan ole. BB:n hintaisia huiveja tähän huusholliin minun budjetillani tuskin päätyy ikinä. Huivi on Stockkan viime kuun kanta-asiakasetuna hankittu Fraas. Tarpeeksi villaa lämmitämään talvella ja moneen asuun käyvä kauan etsitty hankinta. Nyt minun puolestani syksy saa tulla. 

kesällä


Työhuoneessa paikkaansa vartiova rekkikin on vaihtanut jo kesän jälkeen hieman värimaailmaa tummempaan. Pikkuhiljaa syksyä kohti mennään ja kääriydytään tummempaan väriin. Tänä vuonna ajattelin kyllä roikuttaa vielä pitkälle syksyyn mukana myös valkoista. Valkoiset farkut harmaan kanssa voisi olla aika kiva? Ja mustien saappaiden kanssa? Vähän kontrastia asuihin.
Aurinkoista syysviikkoa!

A black cardigan or sweater was on my shopping list for this fall. Sometimes plans change, so they did this time too. I ended up with dark grey cardigan with asymmetric hem and tassels. This is a cardigan I have dreamed about a long time. I was lucky still to find one. Here is a sneak peak. I have had a grey or beige scarf with plaids on my shopping list for a long long time. Finally I found a perfect one. Hubby immediately said Burberry, but with BB pricing, no way a scarf that expensive is on my shopping list. This is a scarf from Fraas. Now Im just ready for the Fall to come. Have a nice week!

8 kommenttia:

  1. Kivan oloisia olet tehnyt. Tykkään. Kesän kirkkaat alkavat täälläkin hiljalleen väistämään maltillisempien tieltä. Sunnuntaina totesinkin, että ihan kamalasti ostoksia ei tarvitse tehdä, punainen neule on tilattuna niin siinä ne sitten olivatkin. Vielä kun pysyisi mieli tällaisena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia<3 Sama juttu ei isoja ostoksia lähitulevaisuudessa. Tosin tänään huomasin että pientä ongelmaa havaittavissa juhlavaatteiden kohdalla.

      Poista
  2. Oi että, miten kaunis neule :-)
    Ihanasti värit ovat vaihtuneet syksyiseen tummaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Kivitikka. Luulen että tästä neuleesta tuleekin tämän talven suosikki. On myös suloisen lämmin!

      Poista
  3. Onpa sulla ihanasti vaatteet esillä , mulla vaan sekaiset komerot ;)
    Harmaan olen itsekin löytänyt , alkoi kun aloin kutoa tummanharmaata viittaa. Nyt haluaisin harmaan ohuen ja ylisuuren , mielellään kasmirvillapaidan .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Sekaisin ne on osittain komerot täälläkin, älä huoli...:) Muistan kun näin kuvan tuosta tulevasta viitasta, mielenkiinnolla odotan sen valmistumista, oli niin kauniin harmaa ja lämpöisen näköinen!

      Poista
  4. Mielenkiintoisen näköinen harmaa neule. Sen haluan nähdä paremmin ja nähdäänhän se sitten kun on päälläsi. Harmaa on nyt niin kiva muotiväri vaatteissa kun sisustuksessakin. Olen samaa mieltä, että valkoinen raikastaa kivasti harmaan ja sopiihan siihen moni muukin väri, että varmasti ajaton hankinta.

    Eilen olin yksin kotona, kun isäntä oli lähes koko päiväön talkoilemassa, niin minäpä tein vaatehuoneeseeni uutta sisustusta ja etsin netin kautta vaaterekkejä, kirjoittelin niitä muistiin. Tänään ajattelin illalla jumpan jälkeen rohkeasti kysäistä Sinulta, että mistä olet rekkisi hankkinut. Eipä tarvinnut, vastaus löytyykin eilisistä kommenteistasi. Kiitos! Päädyin nimittäin samaan Ikean tuotteseen. Että ei muuta kun huomenna tai ylihuomenna Ikeaan ja sitten vaatehuoneen muutos jatkuu. Perästä sitten kuuluu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla jatkossa miten vaatehuoneprojektisi edistyy! Tsemppiä projektille!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)