lauantai 30. elokuuta 2014

Harmaata, valkoista ja lauantailinkki - Grey, white and saturday link



En ihan vielä ole luopunut loppukesästä ja kun katsoo ikkunasta ulos, ei vielä raaskikaan. Lauantaiaamu ja aurinko paistaa ihanasti! Mikä sen parempi viikonlopun aloitus. Viikko oli kyllä sellainen että ihan kaikki kotityöt ovat jääneet rästiin, mutta kauniilla ilmalla niitäkin on mukava tehdä.


Työkaveri kysyi yhtenä aamuna kun tämä neuletakki oli päällä että kuinka paljon sulla noita neuletakkeja oikein on? No, aika paljon. Kesälle omansa ja talvelle omansa. Tämä puuvillainen lasketaan vielä minun kirjoissani kesäneuleeksi, sen verran vilukissan vikaa minusta löytyy. Kysymys oli varmaan aika aiheellinenkin, mutta voin kyllä ihan käsi sydämellä sanoa että tällä hetkellä kaapista ei löydy yhtään neuletakkia, jota en käyttäisi. Nämä napittomat versiot joissa kaulus tulee tuonne niskan päälle on ihan käytännön syistä suosikkeja. Korkea kaulus suojaa niskaa konttorin vedolta ja napittomuus antaa liikkumisen vapautta. Puhumattakaan siitä että tämä malli armollisesti piilottaa myös kaikki makkarat...:) 


Viikko mennä hurahti mitä ihmeellisimmässä ilmoissa. Välillä satoi kaatamalla, mutta lähes tulkoon aina kun oli asukuvien ottamisen aika, niin aurinkohan minun harmikseni paistoi. Varjossa kun kuvat olisi helpompi ottaa. Mutta eipä valiteta, näillä leveysasteilla tuota auringonvaloa tuskin koskaan liikaa on. 


Lupasin joissa kohtaa kun tein pientä vertailua ja postausta ballerinoista (täällä) jakaa näistä käyttökokemuksia. Nämä Stylesnobin Cika pss ballerinat ovat olleet toistaiseksi aika vähällä käytöllä, mutta sen verran niistä voin kertoa, että yhtä pehmeä kuin tohveleilla niillä on tassutella kunhan pitää muistissa sen että koko päivää ei korottomilla seisoskele. Ne pysyvät hyvin jalassa, eivät hankaa tai paina mistään ja niillä on mukava kävellä. Ja aika kauniitkiin nuo kivet ovat. Sanoisin että jos pitäisi antaa tähtiä yhdestä viiteen, niin nämä saavat neljä tähteä****

Lauantain linkki on värikäs ja mielenkiintoinen J´s Everyday Fashion josta voi poimia hyviä värivinkkejä ja hauskoja asuja, tyylillä toteutettuna. Hauskoja lukuhetkiä ja ihanaa viikonloppua!

I havent yet given up on the summer yet. I really want to still keep on using light colours and ballerinas. Its been intresting week both at work and what comes to the wheather. The weather keeps changing every hour or so. And ofcourse when you wish to take the outfit pics in a cloudy wheather, its not gonna happen...:) It always shines at the point that I get the camera out. But Im not complaining here, sun never shines enough this time of the year! Just bare with the little mislighted pics. They are always just too light and the blod hair seems to disappear to the sunlight. I have worn quite a bit white and grey this week and finally had to opportunity to wear my grey Cika pss ballerinas too with the grey cardigan. I love these ballerinas, they get 4 out of 5 stars from me! Its sunny and weekend so enjoy! Above you find the saturdaylink to J´s Everyday Fashion blog. Enjoy reading!

20 kommenttia:

  1. Kyllä sopivat harma ja valkoinen yhteen - kiva asu. Ja kivat balleriinat - itsekin hypistelin Stylesnobeja, mutta jätin kuitenkin ostamatta kun en tiedä, pystyisikö jalkaleikkauksen jälkeen enää käyttämään.
    Kiitos taas linkkivinkistä - noilla sinun suosittelemillasi sivustoilla on menny tovi jos toinenkin;)
    Kivaa kesän viimeistä viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Kiva kun linkkivinkeistä on ollut iloa! Joskus niihin eksyy todellakin toviksi kun oikein hyvän löytää. On kiva katsella hyviä kuvia ja saada vähän vinkkejä omaankin pukeutumiseen. Toivottavasti tuon jalkaleikkauksen jälkeen pystyt käyttämään ballerinoja, ainakin hyviä jalkaa tukevia malleja! Näin ainakin uskomme vakaasti, eikös?

      Poista
  2. Tuo on ihan minun näköinen asukokonaisuus, eli yllättäen tykkään kovasti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein arvasin...:) Harmaata ja valkoista, taitaa olla suosikeitasi muuallakin kuin sisustuksessa!

      Poista
  3. Kaunis yhdistelmä! Olen samaa mieltä kun Lady of The Mess, hyvin sopii harmaa ja valkoinen yhteen. Kauniit ballerinat. Muistutit minua omasta napittomasta neuletakistani, hyvin saman näköinen kun Sinun neuletakki, mutta petroolin värinen. Nythän sitä juuri voisi käyttää, kiitos vinkistä, heti huomenna etsin sen. Työkaverisi kysyi, montako neuletakkia Sinulla on, niitä näyttää olevan, mutta minä olisin kysynyt myös monetko pitkikset:-) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Nyt kannattaakin ottaa se neuletakki esille, petrooli on hyvä väri tähän vuodenaikaan!

      Aika monet pitkikset kaapista löytyy, mutta nyt puolustaudun sillä että mun pitkiksiä saa viidet yksien Levisten hinnalla ja töissä käytän satulatuolia, joten hame ei oikein käy...:)) Tai sitten pitää istua koko päivä tavallisessa tuolissa ja selkä tykkää vähän huonoa siitä.

      Poista
    2. Sillähän minä vain, että Sinulla on niin hyvännäköisiä istuvia housuja ja kivan värisiä. Niitähän täytyy ollakin, jotta saa sopivan yhdistelmön aikaiseksi. Yhdessä vastauksessasi kerroitkin Elloksen farkuista, tilaus on vetämässä, muut tuotteet jo tulikin, mutta farkut vasta 15.pvän jälkeen. Ja petroolin värinen neule on kaivettu tänään esille, se päällä sitten viikolla jaa jaa, löytyyköhän oikean väristä alaosaa, sitä en ole vielä miettinyt.

      Poista
    3. Petroolin värinen olisi ihanan raikas valkoisen kanssa! Saisi ihanan tekosyyn vielä käyttää kesäisen valkoista. Tai sitten vaikkapa harrmaan kanssa? Myös tietenkin musta ja ruskea käyvät. Nyt onkin ollut syksyn mallistoissa joissakin herkullisia petroolin värisiä vaatteita, jossain näin kivan kevyttoppiksenkin.

      Minulla on käynyt tuuri kun nuo Elloksen halpisfarkut istuvat hyvin, ei ole tarvinnut muutamaan vuoteen miettiä mistä sopivat farkut haalisi. Kapealahkeiset ovat Elloksen Tilda farkkuja ja leveälahkeiset Anna. Annasta en tiedä onko se vielä Elloksen mallistossa, omani ovat muutaman vuoden takaa. Muutamat kuten vaaleanpunaiset farkkuni ovat kotoisin H&M.ltä, eivät kovin kalliit nekään olleet.

      Poista
  4. Voi kun sopii hyvin harmaa ka valkoinen. En olisi voinut kuvitellakaan. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Yhdistelmä oli vähän sattumankauppaa, mutta käytän varmasti useamminkin. Harmaa on tehnyt paluun tauon jälkeen vaatekomerooni.

      Poista
  5. ♥kaunis ja harmooninen yhdistelmä!

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia<3 Taitavat muuten olla minun ainoat "bling bling" kenkäni...:))

      Poista
  7. Hurmaava asuste syksyn viileneviin iltoihin!
    Hehkeää syksyn alkua ja nauti elämästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna<3 Hehkeää ja nautittavaa syksyn alkua myös sinulle!

      Poista
  8. Tykkään harmaan ja valkoisen yhdistelmästä sekä neuletakkeista, joten asusi voisi hyvin olla sellaisenaan munkin päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Yllätyin itsekin. Kokeilin neuletakkia myös harmaan paitapuseron kanssa, eikä ollut ollenkaan hyvä. Seuraavaksi virittelen jotain punaista tuon harmaan kaveriksi.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)