sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Syksy on saapunut - Autumn is here allready...

 
Heipat ruudun tältä puolelta pitkästä aikaa.

Blogi on pitänyt taukoa kun oikein mitään uutta ja positiivista kerrottavaa ei ole ollut. Pidän edelleen kiinni jääräpäisestikin siitä että elämän negatiivisuuksia en tänne postaile. Jonkinlainen korona-ankeus tuntuu olleen tunkeutunut elämään ja vastuita ja huolia on ollut paljon, eikä silloin positiivisesti kirjoittaminen oikein suju. Lisäksi kesästä irti laskeminen on ollut tänä vuonna tosi tosi vaikeaa. En millään tahtoisi jättää niitä lämpimiä ihania kesäpäiviä taakseni ja siirtyä syksyyn, mutta kai se on pakko. Entisesti syksyihmisestä on tullut kesäihminen. Ennen rakastin syksyä, sateen ropinaa ja pesän rakennusta talvea varten, mutta viime talvi kun talvea ei tullutkaan jätti jälkensä. Kuusi kuukautta jatkuvia sateita, kuraisia koiria, kaatosateessa ajamista ja syksyä jätti jälkensä. Suoranaisen inhon. 

Nyt elämä on ehkä vähän tasaantunut mallilleen ja tuossa loppukesästä tein yhden syyshankinnan. Katse on tänä syksynä suuntautunut hyvin paljon tummaa punaiseen, rikottuihin ja murrettuihin, jopa "likaisiin" värisävyihin mitä itsekin vähän ihmettelen, mutta uusin hankinta joka todella on jo loppukesän alennusmyynnistä on kuitenkin punainen.  

Yllätys, kyseessä oli tietenkin neuletakki...:))

Takki on tiivistä puuvillaa, passeli näihin säihin. Jotenkin nyt mennään niin ihmeellistä siirtymävaihetta etten osaa vielä kaivaa kunnon syystakkeja, en syysnilkkureita, en mitään. Arkea vaan tukka nutturalla kun en ole uskaltautunut kampaajalle siinä pelossa että lopputulos ei ole yhtä kiva kuin edesmenneen anopin leikkaama. 

Värishampoota olen välillä käyttänyt, jotain pitää välillä saada muutosta tähän harmaanvalkoiseen hiusväriin. Leikkauksen olen hoitanut itse kunnes uskaltaudun taas vieraalle kampaajalle. 

Kosmetiikkaakaan en ole juuri ostanut, viimeisemmät ostokset marjaisia nekin. Mansikka shampoo ja hoitoaine (on muuten luomuksi harvinaisen kosteuttava ja hoitava, yksi parhaista kokeilemistani) ja laiskaan ihon puhdistukseen samaisen Mossan vadelmainen Juicy clean misellivesi. Tämmöisiä kuulumisia ruudun tälle puolelle. Miten siellä toisella puolella? Tuottaako syksyn tulo yhtälailla haikeutta viime kesään kuin täällä?
Autumn is here allready. With its rain and chilly weather. Im not too thrilled about it, I remember all too well last winter that actually was not winter at all, rather than 6 month lasting Autumn with ever lasting rain. 

I have done only few purchases during the end of the summer, one cardigan in Autumn red and some every day organic cosmetics from Mossa. 

Im leaning towards more darker colors both in interior and in clothing, but havent really made up my mind yet, what are the favourites. Im pretty sure this cardi will be one of them. 


1 kommentti:

  1. Takki on tiivistä puuvillaa, passeli näihin säihin. Jotenkin nyt mennään niin ihmeellistä siirtymävaihetta etten osaa vielä kaivaa kunnon syystakkeja, en syysnilkkureita, en mitään. Arkea vaan tukka nutturalla kun en ole uskaltautunut kampaajalle siinä pelossa että lopputulos ei ole yhtä kiva kuin edesmenneen anopin leikkaama.
    crossbody phone purse

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)