lauantai 25. tammikuuta 2020

Arkea neutraaleissa väreissä ja lauantailinkki - Living normal life in neutral colors and Saturday link...Kolea  ja kostea sää on saanut minut kaivamaan kaapista vanhat lämpöiset suosikit käyttöön. Tuntuu että tuo kosteus ja viima on pahempaa kuin kuiva pakkassää. 

Vanha suosikki kashmirneule on taas päässyt käyttöön, tällä kertaa luonnonvalkoisten farkkujen ja ikivanhan merinovillaisen röyhelöhuivin kanssa. Luonnonkuidut ovat niin ihanan lämpöisiä tuossa kosteassa kylmyydessä.

Voin kuvitella kuinka joku nyt huokaisee että apua taas tuo sama muodista jo ajat sitten jäänyt kolmiohuivin/shaalin  räppänä. Mutta tuo räppänä kun on ihan paras, sille ei ole materiaalissa ja mukavuudessa löytynyt yhtään kilpailijaa. Se on luultavasti neulottu samantyyppisestä villasta kuin vauvoille tehdään kutittamattomia vaatteita. Ellen tietäisi että se on villaa, en uskoisi itsekään. Joskus joku töissä kieltäytyi uskomasta että noin pehmeää villaa voi olla edes olemassa! Joten käytän ilolla vaikka vanha onkin, ehkäpä röyhelöt tulevat joskus takaisin. Tämä asu on itselle ajaton klassikko, jota voi pitää vuodesta toiseen. Neutraali värimaailma ulottuu ihan laukkuun saakka ja ruskeat bootsit tuovat vähän särmää. Asu muuttuu helposti hienostuneemmaksi jos valitsee vaikka korkeakorkoiset nilkkurit ja tyylikkään huivin näiden asusteiden sijasta. 

Lauantai ja onneksi on viikonloppu. Meillä paistaa aurinko, tuntuu että se jo vähän piristää mielialaa. Lunta on tullut hippunen ja se pikkiriikkisen valaisee muuten pimeitä iltoja. 

Ajattelin ottaa launtailinkin uudelleen ohjelmaan, sillä maailmalle on tullut niin paljon uusia hienoja muotiblogeja, joista en ole koskaan kuullutkaan. 

Ohessa siis lauantailinkki tällä kertaa nimeltän

Kivaa lauantaita<3
Normal everday life with full size working weeks is back after a nice Holiday Season. Its been wet and chilly January without snow here in southern Finland. I cant remember anything quite like this. 

So warm neutral colors and cashmir and wool have bee my choice of work wear lately. I want to add some light into this dark time of the year, so even beige bag is till in use. I normally change into Black one in the winter. Not this year. 

My boots and favourite old scarf are back again. This outfit could be more sophisticated wearing high heels and more classic scarf. 

Saturday link this time is Ropes of Holland.

Enjoy your Weekend<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)