sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Alkanut vuosi 2020 - Beginning of the year 2020

Heipat ja Onnellista alkanutta Vuotta 2020
täältä ruudun takaa pitkän blogihiljaisuuden jälkeen<3

Moni vakituinen lukija varmaan tietää että vuosi 2019 oli harvinaisen rankka ja raskas tälle perheelle monine menetyksineen.  Tarkoituksella nuo puheenaiheet ovat harvakseltaan olleet esillä täällä blogin puolella, koska tämä on paikka ilolle, väreille, asuille ja kaikelle positiiviselle elämässä. 

Menetysten lisäksi loppuvuosi 2019 meni vähän toipilaana sairasteluiden jälkeen ja nyt vasta oikeastaan tuntuu siltä että energia alkaa pikkuhiljaa palailemaan. Tuo kolmatta kuukautta jatkuva marraskuu ja pimeys ei paljon lisäenergiaa ole tuonut. Aika on kummasti mennyt itse edestään keskittyen työhön, perheeseen ja jäljellä oleviin koiriin ja kissoihin. 

Pikkuhiljaa kodin uudistaminen kuitenkin sieltä jo nostaa päätään, asukuvat ovat toistaiseksi vähän valon vuoksi jääneet surkeiksi räpellyksiksi, siksikin blogi on viettänyt hiljaiseloa viime ajat. 
Innostuin tuossa loppiaisen tienoilla uudelleen väreistä ja keittiön uudistuksen jatkamisesta. Kalkkimaaleja oli tarjouksessa ja osa löysi tiensä tänne ja on jo sudittukin menemään aika monta pikkupurkillista. Keittiön kaapiston loput pyökinvärit on nyt maalattu piiloon ja väriksi valikoitui vähän erikoisempi antiikin vihreä. Värikartalla näyttä jopa hieman rumalta (väri löytyy värikartan keskisivulta ensimmäisen sarakkeen 3. väri ylhäältä katsottuna), mutta koska vanhoissa kaakeleissa on tuota samaa sävyä, sillä sudin kaappien väliosat, päädyt ja maustehyllyn ja tykkäsin itse lopputuloksesta. Oikein huokasin kun loput pyökin värit oli sudittu piiloon.... Lisäksi pyökinvärinen työtason reuna sai päällensä ruskean maalin ja pronssinvärisen vahan, jotta sain siihen vähän samaa punertavaa kuin yläkaappien alareunoissa on.Koska maalia vielä jäi rippunen, maalasin myös mm yhden keittiön kukkaruukun samalla maalilla...:))
Tänään jatkan ehkä tuulikaapin kimppuun, sieltä löytyy vielä pyökinväristä ovenkahvaa ja listaa kaapin ovista. Suunnitelma niiden osalta on vielä hieman epämääräinen, mutta joitain niille tänään alkaa tapahtumaan. 

Mitä kuuluu sinne ruudun toiselle puolelle? Onko alkanut vuosi ollut parempi kuin edellinen?
I have taken the beginning of year 2020 very slowly. All outfit photos in this darkness have been disasters, so I have not published anything so far. Im just now startging to feel energised and willing to start blogging regularly again. The first inspiration have been home related. I did buy some chalk paint to finish up the kitchen and to start couple of new projects. Here is some taste of what I have been bying and doing. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)