sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Uusi kashmirneule - New cashmere sweater...










Terkkuja täältä erittäin hitaasti päivittyvästä blogista ihanaiset<3

On ollut ihan ikävä tänne, mutta kun vuorokaudessa on 24 tuntia (paitsi tänään 25) niin on ollut tosi vaikea löytää vapaa-aikaa itselleen ja lisäksi olen ollut jotenkin poikkeuksellisen väsynyt. Flunssakausi tekee tehtävänsä ja tuntuu edelleen että ei ole ihan kunnossa. Töissä on tosin ollut vaikka kuinka monta flunssa epidemiaa jos näin voi sanoa. Ehkä tämä väsymys on osaksi sitä että keho yrittää niitä jatkuvasti torjua. Tiedä häntä. Joinain päivinä olo on ollut kuin märällä rätillä...



Nelijalkaisia perheenjäseniä ei sen sijaan ole vaivannut väsymys vaan energia suorastaan tursuaa niistä ja siinä ei auta vaikka olisi kuinka märkä rätti, ulos on mentävä. 


Muistatteko kun olen sanonut että aina sesongin ulkopuolella kannattaa kärkkyä hyviä tarjouksia jos tietää jotain tarvitsevansa seuraavien vuodenaikojen aikana?



Tämä hiekanvärinen kashmirneule kuuluu niihin löytöihin joita tein kesän kuumimpina päivinä. Alle puoleen hintaan ja vielä tuollainen ajaton hiekan väri. Ihmetytti ihan että miten tuollainen klassikkoväri on päätynyt tarjouskoriin. Sieltä sen kuitenkin kesällä itselleni klikkasin ja nyt se pääsi ensimmäistä kertaa päälle.

Sille oli enemmän käyttöä kuin arvasinkaan, sillä vanhaan beigeen neuleeseen onnistuin tipauttamaan pisaran meikkivoidetta ja sehän ei lähde siitä millään irti. Jos on hyviä vinkkejä, kertokaa ihmeessä. Meikkivoiteen tahrivan vaikutuksen olen ennenkin saanut karvaasti kokea kun tiputin sitä muutama vuosi sitten valkoiselle pellavapaidalle ja vaikka se on pesty 90 asteessa niin meikkivoide siinä edelleen vaan istuu. Pysyispä ne nassussakin yhtä hyvin!

Syksy on vihdoin tällä koko voimallaan, pohjoistuuli puhkuu ja ensimmäiset ihan napakat pakkaset on jo koettu, vuorossa on siis lämpimiin neuleisiin ja asuihin siirtyminen todenteolla. Viime vuonna tähän aikaan oli jo ensilumi maassa. 




Its sweater weather and I took my new cashmire knit out for the first time. I bought it during summer months from Sale (no suprise there) and I love the cozyness and warmth. I had luck since these classic colors very seldom can be found at Sale. This is going to be one of my favourite go-to-outfits for a a long time. Autumn is here so its time to take out boots and sweaters and stay warm! 

Have a Great Sunday<3 

2 kommenttia:

  1. Ihana neule ja noi saappaat, tahtoo! Myös tummat farkut etsinnässä. Täydellinen asu omaan makuun. Ihanaa sunnuntaita Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Tämä on ihan mainio asu moneen menoon. Helppoa ja mukavaa pukeutumista. Viikko jo taas ehti melkein tässä vierähtää uusi viikonloppu alkamassa, mukavaa Halloween ja Pyhäinpäivän viikonloppua!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)