perjantai 24. elokuuta 2018

Pukeutuminen odottaa ryhtiliikettä - More casual than usually...










Heipat täältä ruudun toiselta puolelta. Ihan viimeinen kesälomapäivä menossa. Ja hellepäivä luvattu. Ihanaa!

Kävin tuossa viikon viime viikolla jo töissä, yleensä olen pitänyt kesäloman viimeisen viikon vasta syyskuussa, mutta nyt meille on töihin odotettavissa ihan poikkeuksellisen kiireinen syyskuu ja resurssivaje ja loma ei silloin ole mahdollinen. Siksi olen ollut tämän viikon vielä lomalla.
Hovikuvaaja on ollut silmäleikkauksen vuoksi sairaslomalla ja yksi koirista sairastaa, joten tämä viikko tuntui väkisinkin järkevältä viimeiseltä lomaviikolta. Lomafiilikset tässä sairastuvassa ovat olleet ehkä hieman hakusessa, mutta juuri nyt tuntuu että tuo koira ehkä jo viimein voi paremmin. Koiraihmiselle se on aina musertavaa katsoa eläimen kärsivän. 

Pukeutuminenkin odottaa vähän ryhtiliikettä ja hiukset leikkausta. Päälle on päätynyt sitä mitä suurinpiirtein käteen on ensimmäisenä sattunut. Ja mukavuus on ollut ensisijalla ulkonäön tullessa sitten vasta.Tällä kertaa vaaleanpunaista neuletta monena päivänä.
Syys (saako jo ottaa sanan käyttöön?) vaatteet vielä kesäteloilla, eikä oikein ole sellaista punaista lankaa vielä mitä syksyllä päälle. Se inspis varmasti tulee kun luonnon värit taas vaihtuvat ja illat pimenevät. 






Kotona sen sijaan on tapahtunut yllättäviäkin asioita ja vähän uutta järjestelyä tehty. Hovikuvaaja nimittäin löysi vanhan pulpetin annetaan palstalta, jonka niin jääräpäisesti tahtoi että se muutti meille. Samalla hakureissulla tarttui mukaan myös vanha ovi ja parit ikkunat... Heh. Pikkusen on vielä pähkäilyssä että mihin tuo pulpetti nyt lopullisesti muuttaa, sisään vai kuistille. Nyt se on katseltavana eteisessä, josko sen paikka olisi siinä kun ryijyä nostaa hieman ylemmäksi. Hauska mutta voi miten turha huonekalu. 




Tänään kuitenkin aion viettää hellepäivää pihalla! 

Lämmintä perjantaita ihanaiset<3 



Im not sure what my brain thinks about this time of the year. I dont want to let go of the summer and transition to Fall outfits feels uneasy right now. So I have mostly been wearing what ever comes first from the closet. Most of the  time it was light pink sweater or another light pink sweater. Year after year I enjoy the the pink. Im pretty sure once the nature colors start to change more towards fall, so does my mind set too. 

More things happening inside the house right now though. Hubby found this little even strange school table set and wanted it. Im not sure if its gonna stay on the hallway or should it go to the porch. Right now its waiting for the final verdict in the hallway/entryway. I find all really old items enjoyable right now. I just couldn´t resist that old door from the same Place...

I

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ja hempeitä tunnelmia. Meilläkin oli tuollainen pulpetti, mutta myimme sen pois, koska sille ei ollut enää paikkaa. Onpa kurja kuulla, että teillä on sairastupalaisia siellä. Pikaista paranemista ja oikein mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Pulpetti vieläkin odottaa tuomiota että jääkö sisälle vai kuistille. Se on jotenkin hauska, ehkä se saa olla tuossa talven yli. Pikkuhiljaa täällä yritetään parannella. Hyvää viikonloppua myös sinne<3

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni, samaa sanoi hovikuvaaja pulpetissa istumisesta, hänen lapsuudessaan kuulemma vielä oli noita paripulpetteja. Meillä oli vaan yksinistuttavia minun kouluaikanani. Pulpettia kokeiltiin toisinpäin aluksi, mutta noin päin se tuntui antavan eteiselle hieman enemmän tilaa. Se on kuitenkin tila jossa liikkuu useampi ihminen ja koira yhtä aikaa. Koitan katsella netistä vähän erilaisia huivin solmimistapoja, jospa sieltä saa lisää inspiksiä! Kivaa alkanutta viikkoa sinulle:)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsin hyviltä ostoksilta kuulostaa<3 Meillä päin nykyään ei oikein tuppaa noilta kirppiksiltä huiveja löytymään, aika harvassa on myynti. Raitakangaskassi kuulostaa myös hyvältä, olen suosinut erilaisa edullisesti hankittuja kangaskasseja mukana autossa ja joka paikassa pitkään, saa tarvittaessa ostokset ja pienen käsväskyn sinne huitaistua, eikä tarvitse kantaa montaa kassia. Minulla taitaa olla vähän huiviähky kun se niin pakollisena kuuluu jokaiseen työpäivään. Muuten menee niska niin jumiin ettei käänny pää. Pitäisi kaivaa pitkään käytöstä pois olleet taas esiin, niin saisi lisäinspistä niiden käyttöön.

      Hyvää viikonloppua Anni<3 Täällä on sallittua mielipiteet ja risut ja ruusut. Niistä sitten saa ottaa parhaat vinkit itselle käyttöön. Eihän sitä muuten opi uutta..:)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)