torstai 5. heinäkuuta 2018

Neuletakkia koleaan kesäpäivään - Cardigan for a chilly summerday...





Heipat pitkästä aikaa sinne ruudun toiselle puolelle!

Taas neuletakki. Olen viime aikoina huomannut että jollen laita jotain asukokonaisuutta valmiiksi illalla töitä varten, niin lähes 100% varmasti päälle tulee laitettua neuletakki. Osittain varmaan siksi että ne ovat lähellä pukeutumistilaani, bleiseri pitäisi hakea toisesta huoneesta, mutta myös siksi että minusta on tullut laiska pukeutuja näihin varhaisiin aamuihin. 

Mikähän päivä se tuossa viime viikolla oli kun satoi kaatamalla? Taisi olla torstai. Sade alkoi meillä juuri samalla sekunnilla kun hyppäsin aamulla autoon. Tummat pilvet olivat tehneet tuloaan jo tovin. 



Sen kummempia ajattelematta valkoiset farkut olivat out sadepäiväksi, jalkaan pääsi sen sijaan vaaleanpunaista ja siitä lähti ajatus että sitten tuo harmaa neuletakki (tällä kertaa). En ole koskaan laskunut kuinka monta neuletakkia omistan aika monta näitä puuvillaisiakin on mutta näin keskelle kesää kolme on noussut lemppariksi, tämä harmaa, yksi vaalean hiekan värinen ja kolmas on sellainen rusehtavan hiekan värinen. 

Hetken paniikkiakin aiheutti kenkien valinta. En millään jaksanut muistaa että millä kengillä sitä on tuolla kesäsateessa edellisinä kesinä (kumisaappaita lukuunottamatta) taaperrettu. Sitten päädyin tummiin vanhoihin ballerinoihin jotka eivät vedestä niin pahastu. 

Sanalla sanoen laiskaa pukeutumista ja blogin kirjoitusta täällä. Päivät menevät itse edestään, aina on jotain koiraperheen juttuja, töissä töitä piisaa lomaa odotellessa ja kotonakin projektit ovat jostain syystä vähän seis. Lämpimällä säällä kun on ollut mieluiten ulkona. 

Miten teidän kesänne siellä ruudun toisella puolella sujuu? 

Minä olen huomannut viettäväni aikaa ulkona jo pelkästään siinä pelossa että jos tämä onkin viimeinen lämmin kesä taas moneen vuoteen?? Jotenkin hassusti sitä yrittää tankata tuota säätä ihan varastoon saakka. Onkohan kukaan muu huomannut saa ilmiötä?




Nyt sateilla sen sijaan on tullut oltua enemmän sisällä ja siksi tulinkin kirjoittamaan teille. Sadetakkikin on tullut tarpeesen




I admit. I have become lazy what comes to picking up outfits for work in the Morning. Cardigans just happen to hang in the same room I use as dressing room. Blazers are in an other room and Im too lazy to walk there in busy mornings. So cardigan it is when the weather is chilly. I have like 3 favourite cardigans that I favour. I seriously need some change for this. Im planning to put them in an other room and bring jackets/blazers to my dressing room. I want to look chic at least every once in a while!

What is your favourite go-to outfit? 

4 kommenttia:

  1. Olen aina ollut jakku- ja neuletakki-ihminen, mutta viime viikkoina neuleita on tullut käytettyä tavallista useammin. Töissä ei tarkene ilmastoinnista johtuen lyhythihaisissa ja mikäs sen helpompaa kuin lisätä kerroksia neuletakin avulla, joka on jakkua mutkattomampi ja rennompi. Kiva asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jostain syystä nyt vaan on tällainen neuletakkikesä! Sama juttu meillä, töissä ei todellakaan tarkene lyhythihaisessa, ei sinne päinkään. Yhtenä päivänä lisäsin ponchon vielä neuletakin päälle ja varmaan olisin laittanut sormikkaatkin jos olisi ollut. On se vaan kumma että ilmastointia ei saada säädettyä sopivaksi ikinä. Aina on kylmä tai kuuma... Jakku olisi kivaa vaihtelua, mutta kun laiskottaa niin antaa nyt sitten laiskottaa tämän kesäpukeutumisen kanssa!

      Poista
  2. Kyllä on tullut huomattua sama ilmiö. Kaikki mahdollinen töitten ulkopuolinen aika tulee vietettyä ulkona ja aamupalankin olen syönyt koko kesän kuistilla. Paitsi yhtenä aamuna, kun oli ihan hitsin kylmä ja tuli heti sellainen paniikki, että apua, pitääkö tästä kohta taas siirtyä sisätiloihin. Mutta veikkaan, että tän ihmeellisen kesän jälkeen tulee syksyllä nautittua sisälläolosta tavallista enemmän.

    Neuleet on niin käteviä, kun ovat mukavia päällä ja silti siistejä. Niinkuin sun asut tuntuu mun mielestä aina olevan muutenkin.

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh... Siististä ei kuule tänään ollut puhettakaan, huomasin kesken päivää että neuletakilla oli hammastahnaa ja koira hyppi vaaleanpunaiset farkutkin pesupinoon heti kun tulin kotiin. Neuleet ovat käteviä ja ennenkaikkea mukavia päällä. Näin laiska pukeutuja en ole pitkään aikaan ollutkaan. Oikeastaan 4 neuletakkia on koko ajan kierrossa töissä.

      Muutamana aamuna on tosiaan ollut hirmuisen kylmä. Silloin on kyllä ollut aika kaunis usva. Se on ihme miten jännittää että minkälainen loppukesästä tulee ja ensi kesäkin on jo ollut mielessä kun tämä lämpö on tuntunut niin ihmeelliseltä! 2 viikkoa lomaan vielä, saa nähdä tuleeko lämpö takaisin. Syksyä en uskalla vielä edes ajatella. Toivottavasti nyt tankattu D-vitamiini auttaa pimeän ajan yli!

      Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinne myös<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)