sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Murrettuja värejä kesään ja lauantailinkki - Earthy tones for summer and Saturday link...







Heipat lomalta!

Jee! Se on vihdoin täällä ja olen eilen ja  tänään toteuttanut vähän sitä mitä töissä uhkasin että nukun ensin 3 päivää... Se jäänee mahdottomuudeksi koska kuulkaa hovikuvaajalla on siivouspuuska... En pysy perässä ja juuri heräsin päiväunilta (ihan parasta lomalla) hirveään tohotukseen. Aamulla vetelin jo sikeitä hyvin poikkeuksellisesti aamu 9:ään.

Blogi ehkä hiljenee vähäksi aikaa (ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia) mutta helteen jatkuessa käyn ensin talon kimppuun ja sitten pihan kimppuun. 

Koko perjantai päivän, illan ja yönkin täällä on suureksi osaksi satanut. Nyt on sellainen trooppinen kosteus. Saa nähdä miten siihen tottuu. Perjantaina satoi siinä osassa Helsinkiäkin, jossa itse olen töissä. Äidin kanssa kun illalla juttelin puhelimessa niin äiti sanoi että heidän kaupunginosassaan ei taas ole tullut tippaakaan vettä. Eli aika paikallisesti tuo ilma nyt käyttäytyy. Saman kaupungin sisällä sataa tai ei sada... Meillä sademittari näyttää tällä hetkellä 22mm:n lukemaa. 




Lempparitunika on ollut viikon työasuna useampana päivänä. Huomasin että kivasti mätsää seinän värin kanssa. Kuvat on otettu helteen vuoksi sisätiloissa. Ihan sattumalta seinän sävy on liki samanlainen. Kuvassa seinä näyttää tummemmalta kuin itseasiassa onkaan.
Vaihtelua välillä tämä sisäkuvien ottaminen, eikä tehnyt mieli mennä enää ovesta takaisin 32 asteen helteeseen kuin töistä kotiin tulin. 

Tunika on tuollainen murretun värinen. Voisiko olla clay tai taupe? Tuo laukku joka tässä mukana heiluu, on väriltään Taupe. Suomeksi siis ruskeanharmaa. Tykkään tästä sävystä ihan super paljon ja parhaimmillaan se on juurikin yhdistettynä valkoiseen tai luonnonvalkoiseen. Lemppariväri vuodesta toiseen. 

Saatte nyt poikkeuksellisesti sunnuntain postaukseen lauantailinkin (kirjoituksen piti tulla ulos jo siis eilen), koska siellä uusin postaus koskee Helsinkiä, ja pakkohan sen on lukea mitä turistina Helsinkiin tullut bloggaaja kaupungista ajattelee. 

Lauantailinkki on siis Mama in Heels



Sain viikolla töihin nimpparikukankin anopilta. Ihanan marmorinvärisen ruun. Ja vähän herkkuja oli mukaan pakattu ja jääkahvi. Ihanat yllärit<3 

P.S. oletteko huomanneet että kesäalet ovat alkaneet? Nyt on se paras aika hankkia talveen joku vaikka uusi neule, vaikkei helteellä tekisikään mieli shoppailla. 

Nautinnollista Sunnuntaita<3 



I love my earth tones. Both in home decor and in clothes. This tunic is old but sill one of my favourites. See how it matches the wall? This particular taupe shade has been one of my absolute farvourites for years. Combined with white or off-white jeans its just perfiect. 

After a rainy day the weather is very moist, almoust tropical here right now when the sun is back. Even more challenge to find just the right clothes. 

The late Saturday link in here Mama in heels, posting it a day late is a must since the blogger is visiting my home town Helsinki. Even though I now live 50km north of Helsinki, its still my home town. Born and raised there.

Enjoy, its Sunday and allthough Im finally on vacation ( no plans yet) its still Sunday and day off for most of you. 

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni, en todellakaan loukkaannu. Kaikki vinkit ovat tervetulleita. Tuota asukuvien ottamista hieman rajoittaa tuo hovikuvaajan kärsivällisyys. Miehet eivät ymmärrä tätä meidän poseerausvimmaa kovin pitkään, varsinkaan helteellä...:)) Kuvat kun on tosiaankin otettu molempien tultua kuuman työpäivän jälkeen kotiin. Kuoseja olen katsellut ihaillen muiden päällä, itse olen vähän huono niitä pitämään, tulee helposti itselle levoton olo. Täytyy pitää silmällä mitä alennusmyynneissä on tarjolla ja kaivaa viime kesän kukkakuosit ainakin esiin! Kaunista viikkoa ja lämpimiä kesäpäiviä sinulle myös<3

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Valkoiset farkut on ihan mun lempparit kesällä. Jotenkin ne vaan kuuluu kesään. Pitäisin mieluusti kirppisvaatteita, mutta on ihan lottovoitto löytää tässä koossa kirppikseltä mitään kivaa. Jos olisi kokoa S/M niin siinä koossa löytyy kadehdittavan paljon kirppikseltä ostettavaa. Kierrätys on minulle ihan periaatteesta mieleen. Vaatteelle uusi elämä ja uusi omistaja. Ei tarvitse kaiken olla mitään uutta. Kannustankin nyt tässä XL-kokoisia että hei, kirpparille mars... Ostajia kyllä löytyisi. Olisi helppo kokeilla vaikka minkälaista kuosia, joskus sen miten kuosi sopii näkee vain päällä ja käytössä. Kivaa heinäkuun helleiltaa sinne "hamsterille", taitaa olla itsessä vähän samaa vikaa...:))

      Poista
  2. Ihanaa ihanaa lomaa ja niin on kaunis tunika, kyllä kelpaisi minullekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Kyllä näitä "laiskoja" päiviä onkin odotettu! Tunika oli monta vuotta eri väreissä Kappahlin mallistossa, mutta enää siellä en sitä nähnyt. Hovikuvaaja itseasiassa osti tämän tunikan minulle muutama vuosi sitten. Aika hyvin siis mies vaimonsa tuntee...:) Lämpimiä kesäpäiviä sinne naapurikunnan puolelle<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)