lauantai 30. syyskuuta 2017

Syksyn ja talven must have neule - Must have knitwear for the Fall and Winter...Yksi on ihan yli muiden, se kannattaa hankkia vaikka kivennavalta, jollei muuten löydy. Musta väljä ja lämmin pooloneule.

No, nyt tietenkin puolet teistä ajattelee että höpöhöpö. Musta poolo, vanhanaikaista, kinkkanaa ja vaikka mitä. Nyt siis tarkoitan sellaista todella oversized pooloa. Isoa, jättimäistä johon menee liki 2 teitä. Tänä vuonna niitä on taas jonkun verran markkinoilla kun syksyn neulemuoti on muutenkin tuollaista vähän ylisuurta (eli meikäläiselle liki normaalin kokoista) ja meille vähän isommillehan tuo oversize neuleiden suosiminen on aina hyvä asia.

Mutta siis se musta pooloneule. Mieluiten villasekoitetta että se on oikeasti lämmin, sellaista kuitenkin joka ei missään nimessä kutita. Siihen kannattaa vaikka investoida vähän enemmän, takaan että se kannattaa. Kauluskin saa olla suhteellisen ryhdikäs. Allaolevat mallit onnistuin bongaamaan juuri Zalandon ja Elloksen sivuilta. Minusta tuo nro.3 on hintalaatusuhteeltaan ehkä paras. Nro 4 on juuri mallilltaan oikea, mutta puuvillaa. Sopii niille jotka ovat vaikka allergiasia villalle.
Tuo oma pooloneuleeni on useamman vuoden vanha, se on pelastanut monta kertaa huonon asupäivän, lämmittänyt kylmällä, toiminut pelastavana enkelinä kun on äkkiä pitänyt saada itsensä jonnekin ovesta pihalle. Olenpa käynyt ruokakaupassakin pelkkä pyjamanpaita sen alla. Lisäksi sen alla ei välttämättä tarvitse edes käyttää rintsikoita, kukaan ei väljyydeltä huomaa yhtään mitään. 
Sama neule löytyy kaapista myös harmaana ja se on ollut yhtälailla korvaamaton. 
Samantapainen väljä pooloneule löytyy myös tummansinisenä, sitäkin olen käyttänyt tosi paljon. Tummansininen näkyi vielä olevan Elloksella myynnissä. klik. Omani on kokoa tai kahta normaalia suurempi.
Kivaa syksyistä viikonloppua<3 
My best knit ever has been this black polo-neck sweater. Its made of very soft and non itchy wool. I love it, its the best bad hair day or outfit day saver ever. If I dont feel like thinking what to wear, I always tend to go with this one. Its all the same what you have underneath or how in a hurry you are this cutie saves the day. Higly recommed to have one of these in you closet. Just make sure that is oversized enough and not itchy. 

I also have the same sweater in grey. I use that as much as well. Also little thinner dark blue lives in my closet. I tend to like the combination of navy blue and black together. 

Its a beautiful Autumn Day and Weekend. Enjoy<3 

2 kommenttia:

 1. Mäkin haluan tuollaiseen kääriytyä, aivan ihanat. Kamulla oli tuollainen harmaa meidän risteilyllä ja sitä jo katselin, että pakko saada.

  Ihanaa viikonloppua💙💙💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen suuresti. Ihania lämpöisiä kylmän illan kääriytymisneuleita. Niitä ainoita vaatteita talvella ja syksyllä joiden kanssa voi jättää huivin/kaulaliinan pois ja menee minkä kanssa vaan. Huoleton vaate ja kuitenkin jollain ihmeellisellä tavalla huoliteltukin. Ihanaa viikonloppua myös sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)