torstai 11. joulukuuta 2014

Henkäyksen kevyt silkkihuivi ja arvonnan voittajat - Silk scarf and the giveaway winners...






Minua jännitti tänään kaksi asiaa. Kuka voittaa arvonnassa huivit kun hovikuvaaja vetää arvat hatusta ja se kuinka kauan kuvankäsittelyohjelmani pysyy pystyssä? No, kuvankäsittelyohjelma ei pysynyt kovin kauaa kerrallaan pystyssä, mutta muutaman asu- ja huivikuvan sain teille tallennettua. 

Ja sitten se tärkein asia. Arvonnassa (täällä) ensin arvotun Mexx:n sinisen puuvillahuivin voitti: Leena Heino, Mexx:n vaalean putkihuivin voitti: Belladonna ja Becksöndergaardin H-petit Amour huivin voitti:KässäRitu. Onnettaren hommiin joutui hovikuvaaja heti töistä tullessaan.

Onnea voittajille! Laittakaa osoitteenne sähköpostilla xlcheapandchic(at)gmail.com niin joulunaluspostia lähtee tulemaan teille. 




Päivän asuna oli tällä kertaa vanha suloisen lämmin neuletakki ja joskus Stockan alesta hankittu henkäyksen kevyt silkkihuivi Global mallistoa. Stockalta muuten löytää usein tarjouksessa todella edullisia silkkihuiveja. Ihan vinkkinä jos joskus on tarve niin sieltä kannattaa kurkkiamassa. Normaalihintaisinakin suhteellisen edullisia mielestäni. Neuletakissa on vähän erikoinen kaulus eikä sen kanssa oikein sovi mikään suuri ja muhkea huivi. Tämä viikko on ollut vähän tälläistä sateen pitämistä ja lämpimiin neuleisiin kietoutumista. Jotenkin on vaikea uskoa että joulu on jo ihan ovella! Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? Joko olette saaneet jouluvalmistelut vauhtiin?

Today I was anxious about two things. Who will win the the giveaway scarfs and will my photo editor stay up long enought to have todays outfit pics edited? Well, it did stay up just long enought to get the job done and the scarf winners were Leena Lehto, Belladonna and KässäRitu,congrats! 

Todays outfit was one of my favourite old cardigans and a very lightweighted silk scarf. Its just the perfect outfit for these cold and rainy days. (and it really matches the interior of my house too...:D) I really really hope that we will get some snow for the Christmas! Its hard to believe that the Christmas is just around the corner. I need to start doing some Seasons decorations around the house this weekend. I cant wait for the Christmas time. I enjoy spending time with the family and friends. Have you got plans for Christmas yet?

12 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus tuo päivän asusi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva K<3 Harmaa taitaa olla ihan sinun lempparisi niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa? Nykyään harmaa ja muut vaaleat maanläheiset sävyt näkyvät täälläkin lemppareina.

      Poista
  2. Herttileili, minulleko voitto napsahti! Voi kuinka ihanaa! Arpajaisvoitto on meikäläiselle tosi harvinaista herkkua, sillä en ikinä voita arvonnoissa, peleissä, lotossa tai missään. Hieno homma, laitan sähkäpostia.

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajille :) Musta-harmaa eläinkuosinen huivi sopii moneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huivi on kyllä ollut monen asun pelastaja, tykkään erityisesti tuosta kuosista ja värisävyistä! Leppoisaa viikonloppua!

      Poista
  4. Hei! Moikka ja mukavaa perjantai-iltaa sinne! Ihanaaaaa!!! Olen voittanut ! En ole pitkään aikaan voittanut mitään. KIITOS onnettarena toimineelle hovikuvaajalle, vaikka arpaonnestahan tässä olikin kysymys, että kiitos Sari Sinulle arvonnan järjestämisestä. Voisin itsekin järjestää samanlaisen, kunhan saan blogini kunnolla kuntoon. Ehkä joulunpyhinä vaivaan tytärtä. Luin voitostani jo aamulla, mutta en kommentoinut. Olimme isännän kanssa osteskelemassa loppuja joulujuttuja Tampereelta. Ei sitten ollut loppuja kuitenkaan, vielä täytyy ehkä Ideaparkissa käydä. Shoppilu on raskasta. No sainhan siinä hankittua samalla itselleni yhden virkkuukirjan, yöpaidan ja neulepidan.kivaa viikonloppua sinne laitan sähköpostia tulemaan.

    Kiva päivän asu, juuri semmoinen minkä voisin itsekin pukea päälleni, tuppaan pitä. Nyt päivittäin harmaita farkkuja. Ja oikeassa olet, olen joskus itsekin löytänyt Stocalta tarjouskoreista edullisia juttuja, nimenomaan huiveja, kerran käsineet, kesäkassin jne. Minähän olen oikea huivi-ihminen, että siinäkin mielessä olen iloinen arpavoitosta. Terveiskn Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu3 Välitän hovikuvaajalle myös kiitokset! Arpaonni taitaa olla sellainen asia että joskus on vaan onni myötä ja yleensä ei, ainakaan minulla. Hyvä jos alkaa jouluostokset olla "pulkassa". Ei ole tullutkaan koskaan käytyä tuolla Ideaparkissa, pitäisi joskus käydä, mutta kun aina on kiire mukamas johonkin suuntaan eikä ehdi poiketa kun ajelee siellä päin.

      Harmaa väri ja nuo samaiset farkut ovat olleet täälläkin ihan alkutalven lempparit! Leppoisaa ja Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  5. Ihana asu. Sä näytät hyvältä, oikein hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Tuo kehu lämmitti sydäntä, tuo vanha neuletakki on vähän sellainen kaappiorpo, pitäisi keksiä sen kanssa joskus jotain muutakin väria kuin valkoista!

      Poista
  6. Ihana asu ja ihana sinä. <3 Ja hurjasti onnea voittajille, pari ihanaa tuttua nimeäkin löytyi. :) Iloista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Iloista ja ihanaa viikonloppua myös sinne! Viikon on pitänyt niin kiirettä ettei ole ehtinyt oikein muiden blogeja lukeakaan, pakko tulla aamukahvin kanssa katsomaat heti tänään kuulumiset!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)