lauantai 13. joulukuuta 2014

Epäsymmetrinen neuletakki ja lauantailinkki - Asymmetric cardigan and saturday link...
Talvi tuli, tai siis ainakin lunta. Lunta sataa täällä ainakin edelleen, joskin ei enää ihan niin paljon kuin varhaisina aamun tunteita. Oli hiukan epätodellinen fiilis aamulla kun ensimmäisen kerran avasin kissoille oven ja totesin että näkymä muistutti ihan talvista maisemakorttia. Merkillinen yhteensattuma kävi siinä, että eilen työpäivän jälkeen vihdoin laitoin joulua kotiin, vaihdoin jouluverhot keittiön ja olohuoneen ikkunoihin, jouluiset kaitaliinat pöydille ja muutenkin laitoin vähän jouluista tunnelmaa ja simsalabim, seuraavana aamuna on joulumaisema! 


Taidan olla vähän ehkä kummallinen, mutta tarvitsen talveksi lunta! Minusta pimeässä märässä vesisateessa rämpiminen kun päivässä on vajaa 6 valoisaa tuntia ei ole mistään kotoisin, ei siis mistään! Lunta sen olla pitää talvella. Piste. Koiratkin saivat hepulin aamulla ja laukkasivat hullun lailla ympäri tonttia kuonolla heitellen lunta ilmaan ja kirmaten iloisena. Ja mikä hiljaisuus. Mikään liikenne ei kuulu mistään suunnasta. Ihanaa! 
Päivän asuna tämä vanha tuttu. Epäsymmetrinen neuletakki, joka on muutamaan kertaan jo nähty täällä. Katselin noita kuvia niitä muokatessani ja totesin että tämän mallinen neuletakki taitaa olla ainoita vaatteita, joissa mikä tahansa vartalomalli näyttää ihan samalta. Ei ole väliä onko tiimalasi, vai omena vaiko kolmio, tämä kyllä armeliaasti kätkee kaiken. Kaikki vartalotyypit samalla viivalla. Hyvä vai huono asia?? Tälläiselle tasapaksulle luultavasti ainakin hyvä asia. 

Launtain linkki on tällä kertaa life style blogi Living In Yellow, josta löytyy kun jaksaa kelata kaikista lahja- ja muista vinkeistä ohi, mielenkiintoisia asuaja, sisustusta (amerikkalainen remontoi olohuoneeseen puupaneelit sisäkattoon kun minä suunnittelen samanlaisen katon maalaamista valkoiseksi?) ja muita juttuja. Minua viehättivät kuvat asujen yksityiskohdista ja remonttikuvat erityisesti. Hyviä lukuhetkiä ja rauhallista viikonloppua!


Winter came last night. Well, at least the snow came. Im not sure if its cold enought for the snow to stay. It was funny coincidence that just last night I did change the home decoration more christmas like. I did put on the christmas curtains and other christmas stuff and to my suprice when I woke up this morning the landscape had changed from dark and depressing to a winterwonderland! Wow. I hope the snow stays. I need the snow in the winter, its just to beautiful.

Outfit of the day is the old friend asymmetric cardigan. I enjoy the asymmetria and it hides my nonexisting waist very well! As a matter of fact these outfit pics got me thinking that this is the only carment that probably looks exactly the same no matter how your figure is shaped. Doesnt it? Takes the pressure off about worrying whether your waist looks good or not. I find it comforting.
Saturday link today is a lifestyle blog Living In Yellow. I enjoy the outfits (after you get throught all the holiday gift ideas) and the remodeling of the house. Enjoy reading and have a great weekend!

13 kommenttia:

 1. Tuo neuletakki on vaan niin kiva, rento ja asiallinen samalla kertaa!
  Heräsin klo 4 ja ihmettelin, kun on niin valoisaa, ihmeitä saa aikaan tuo lumi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva K.<3 Kyllä tuo lumi aika ihmeitä tekee. Säilyisi nyt jouluun saakka, vähän hataralta näyttää!

   Poista
 2. Kaunis kaunis harmaa, sopii sinulle vaan niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Tässä iässä kun on jo niin paljon harmaata hiuksissa niin on vähän sävy sävyyn...:))

   Poista
 3. Kaunis neuletakki ja siihenkin tuo silkkihuivisi sopii hienosti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Tuo silkkihuivi on aika monikäyttöinen. Maksoin siitä muistaakseni n. 10 euroa. Oli hyvä löytö!

   Poista
 4. ♥niin kiva neule! Lunta tuli ja pian kait jo suli.. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Älä älä Riitta Sinikka nyt manaa sitä lunta pois....:)) Toivotaan että sitä vähän edes jouluksi jää!

   Poista
 5. Minäkin sanoisin, että tuo "mielitakki" on niin ihana. Varmaan meidän molempien "mielitakki", tykkään siitä. Olen suurentanut kuvaa ja miettinyt, että miten tuon voisi kopsata virkkaamalla. Harmaa ja valkoinen sopii Sinulle hyvin.

  Minäkin tykkään talvesta ja lumesta. Oli muuten kiva lauantailinkki, kauniita kuitenkin tavallisia vaatteita ja kauniita koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei KässäRitu, periaatteessa takki on suorakaitale, jossa on aukot hihoille ja hapsut toisessa reunassa. Auttaako kopioimisessa? Sitten reunat vaan napitetaan molemmin puolin oikeaan kohtaan. Teoriassa voisi olla helppokin tehdä? Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
  2. Kiitos! Varmaan keväällä yritän kopioida samantyyppistä virkkaamalla. Joku puuvillalanka mielessäni.
   Jakkusi on todella kaunis ja väri mitä ihanin, kun sopii niin monen kanssa.
   Kuvittelen nappikiinnityksen kohdalle lisäksi jotain koruakin, ellei materiaali sitten kärsi siitä. Joskus koru voi jättää ikävän jäljen.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)