lauantai 13. syyskuuta 2014

Boheemisti viikonloppuun ja lauantailinkki - Little boho style and saturday link...





"Vau, onpa mun farkut rypyssä" oli minun ensimmäinen ajatukseni kun käsittelin näitä kuvia muistikortilta, kunnes tajusin itsekin katsoa tarkemmin että päällä ei olleetkaan mustat farkut vaikka niin näytti siltä, vaan tummanvihreät sammarit jotka kaivan tyytyväisenä joka syksy kaapista, ne kun ovat juuri niin mukavat että menevät kotihousuinakin. Tällä kertaa ne pääsivät oikein töihin saakka ulkoilemaan, olin vaan unohtanut että ne olivat jalassa kuvien oton aikaan. Viikko oli sen verran rankka että ei ihme että unohtelen ehkä hieman asioita.


Minulla on omassa pienessä työhuoneessani siirrettävä rekki, jossa roikutan kauden käytetyimpiä toisiinsa sopivia vaatteita, kuvien kombo on aamupaniikissa siitä päälle valittu kun päivästä näytti tulevan lämpimämpi kuin luulin. Valkoinen ylisuuri t-paita, puuvillainen luonnonvalkoinen neuletakki ja boheemi puuvillahuivi ja jostain olin kaivanut myös nämä vihreät sammarit. Kaksiväriset ballerinat tuomassa asuun vähän hauskuutta. Oli sitäpaitsi ihana jo päästä polvisiteestä eroon ja laittaa kapealahkeiset housut! Joskus ne on juuri ne pienet asiat jotka ilahduttavat eniten. Lady kirjoitteli blogissaan täällä kiitollisuudesta ja siitä miten pitää kiitosvihkoa ja yrittää listata joka päivä 5 asiaa, joista on kiitollinen. Ajattelin aloittaa tuollaisen samanlaisen kiitollisuuden aiheiden listaamisen, jospa siitä saisi lisää positiivista mieltä näihin kiireisiin syysviikkoihin. 

Ja mitä kiitollisuuteen tulee, sanonpa nyt tässä julkisesti kun en ole ennen sanonut että kiitos teille kaikille lukijoille, myös teille rekisteröimättömille joita on paljon siellä ruudun takana. Kiitos kun olette jaksaneet mukana roikkua ja tätäkin blogia ja vuodatuksiani lukea, jotkut jo monta vuotta! Rekisteröityjä lukijoita ei ole kovin paljoa, mutta teitä rekisteröitymättömiä sitäkin enemmän ja näin on myös hyvä. Minusta kaikkien ei tarvitse olla tietokone-experttejä eikä mihinkään järjestelmiin kirjautuneita/rekisteröityneitä nauttiakseen blogien lukemisesta.

Viikko on taas mennä hurahtanut ja eilisen 12-tuntisen etäpäivän jälkeen loman alku ei ole vielä uponnut ihan tajuntaan, se vaatii vielä ehkä ämpärillisen lisää kahvia. 12 tuntia tietokoneen edessä tarkoittaa käytännössä siis jumiutuneita hartioita, niskaa ja pientä migreenin alkua, mutta eiköhän tästä selvitä loma-ajatuksen voimin. Tänään on edessä vielä pieni pyrähdys muutama sata kilometriä täältä pohjoiseen ja takaisin, sen jälkeen ei ole mitään valmiita lomasuunnitelmia vaan tiedossa on pelkkää pään nollaamista ja rentoutumista, hovikuvaajalla kun ei uuden työn vuoksi ole lomaa. 

Lauantailinkki on tällä kertaa Little J Style 
josta löytyy paitsi vinkkejä värien käyttöön niin sieltä täältä ihania boho chic tyyppisiä asuja, jotka erityisesti minua viehättävät. Sivun 3 musta kokonaisuuskin on aivan ihana.
 

Just a little hint of Boho chic in this outfit. One of my go-to outfits again. When I was processing these pics I was thinking just how wrinkled can jeans be before I realized that those werent my normal black jeans at all! Im actually wearing dark green velvet jeans and therefore the look wrinkled. Is been a busy week so no wonder I sometimes forget what I was actually wearing...:) Plain white t-shirt with offwhite cardigan and the pink boho chic scarf is something so comfy and cozy! Above you find the saturday link, enjoy your weekend and the sunny wheather! Thank you for visiting my blog!

11 kommenttia:

  1. Aamujen ja iltapäivien lämpötilaerot ovat pukeutumiselle haasteellisia. Minullakin on siirrettävä vaaterekki, mutta tungen sen vaatehuoneeseen ja sitten joudun siirtämään sen ulos sieltä kun haluan peremmältä jotakin, ei kovin kätevää.

    Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Minullakin oli ajatus että vaaterekki olisi asunut vaatehuoneessa, mutta eipä mahtunutkaan sinne. Nyt se töröttää siis työhuoneessa. Tosin onpahan enemmän silmien alla silmäiltävänä ja näkee yhdellä silmäyksellä mitä on äkkiä tarjolla. Elän toivossa että sille löytyy vielä parempi paikka!

      Poista
  2. Voi ei, minulla ei ole vaaterekkiä, siitäkös se johtuu, että (oma) vaatehuoneeni on niin sekaisin. Olen jopa kaventanut henkareita, jotta tangolle mahtuisi enemmän. Kaventamisella tarkoitan erittäin ohuita hieman tahmeapintaisia pinnoitettuja metallihenkareita. Niissä pysyy muuten neuleet hyvin paikoillaan, ei auta kuitenkaan pitkään pitää, että ei tule jälkiä olkapäihin.
    Jäin kanssa miettimään tuota kiitollisuutta. Ja vielä viisi per pvä. Kaksi keksin heti, flunssan loppuminen ja hyvät välit veljen ja siskon kanssa, sattumalta olin molempien kanssa yhteydessä tänään.
    Mukava lauantailinkkisi, minä ihastuin Ladyn laukkuihin.

    Kiitit meitä lukijoita, kyllä me lukijatkin saamme kiittää blogistasi, on niin mukava lukea kirjoituksiasi ja saada lisäksi vinkkejäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lämpimistä sanoistasi KässäRitu<3 Siksi tätä jaksaa tehdä kun on ihania lukijoita ja tietää että joskus joku aina jotain vinkkejäkin saa.

      Minäkin kokeilin tuota vaatekaappien kaventamista ohuemmilla henkareilla, mutta sitten siellä oli niin ahdasta ettei enää näkyneet kaikki vaatteet väleistä. Rekki on siitä kiva, että siihen voi nostaa kauden toisiinsa sopivia lemppareita ja sitten vaikka vaihdella niitä tarpeen mukaan. Yritän muka pitää siinä vielä jonkinlaista väriharmoniaakin. Paino sanalla yritän...:D
      Minä olen tänään kiitollinen lomasta, lukijoista, omasta ajasta ja kauniista syksystä. Ja tottakai perheestä.

      Poista
  3. No niin - siinähän se väriharmonia toteutuu käytännössä! Tuo on kyllä niin hyvä systeemi, että ihan pakko on edes tuo saada aikaiseksi - ne minun aamuni kun tuppaavat se kaaos ja kauhistus olemaan.
    Kivaa viikonloppua, aurinkoisia syyssäitä - ja lady lähtee tutkailemaan tuota linkkiäsi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh... no ainakin se väriharmonia yrittää toteutua siinä...:)) Mutta ihan vakavasti suosittelen jos on joku oma tila mihin rekin voi laittaa, se helpottaa aamuja huomattavasti. Tosin minä yritän valita rekistä vaatteet jo edeltävänä iltana kun aamuviideltä ei ole tuo valintakyky ihan terässään...:)) Rekissä on myös alahylly, jossa on muutamat kengät valittavaksi ja sitten siinä on kori, jossa on huiveja. Minusta se on kätevä ja vaikka sille vielä ei ihan lopullista sijoituspaikkaakaan ole, niin ei ole kukaan vielä rumuudestakaan tullut moittimaan. Se on vähän piilossa kuitenkin omassa työhuoneessa. Aurinkoista viikkoa!

      Poista
    2. Ai juu. Unohtui sanoa että siinä on vielä pyörätkin alla, siirtäminen siis kohtuuhelppoa ja investointikaan ei ollut suuren suuri, alle 20 euroa Ikeasta.

      Poista
  4. ♥Kauniita vaatteita ihanalla ladyllä. Mukavaa sunnuntain jatkoa♥

    VastaaPoista
  5. Ihanan väriset housut, just se oikea vihreä. Mun mielestäni tuo Google lukijaraati, vai mitenkä sitä nyt nimitetäänkään, alkaa olla vähän aikansa elänyt muutenkin. En ole itse pitkään aikaan rekisteröitynyt kenekään blogiin Googlen kautta, koska bloglovin on mielestäni paljon käytettävämpi systeemi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Jostain syystä juuri tuo vihreä ja niiden mukavuus viehättää syksyllä. Vähän vaihtelua ja ne ovat myös suloisen pehmeät, tulee ikävä kun aika niistä joskus jättää! Totta puhut, tuo Googlen "lukijaraati" on varmaan niitä kaikkein vanhimpia tapoja seurata blogeja, mutta kun täällä pyörii itsekin kirjoittamassa niin samalla näkee kyllä ne uudetkin kirjoitukset helposti. Bloglovin on hauska, mutta vielä vähän opeteltavaa siinäkin minulle. Eri portaalien kautta blogien selailu on vähän arpomista, tänään onnistuin klikkaamaan itseni jonkun 4-kymppisen blogiin, jossa oli vähän turhan paljon realityä minulle. Enpäs tiennyt että ihmiset bloggaa NIIN yksityisestä elämästään... totesin että juu, sen portaalin selailu riitti minulle.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)