sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kesästä sekaisin ja valkoinen t-paita - Crazy about the summer and white t-shirt...


Kesän tärkein perusvaate? Valkoinen t-paita vai valkoiset farkut? Minulle kesän tärkein perusvaate on valkoinen t-paita mutta myös yhtälailla valkoiset farkut. Ilman niitä ei ole kesä.

Valkoinen teeppari on yllättävän vaikea juttu... Täydellisyyttä hipovaa on vaikea löytää. Pitää olla oikean valkoinen, ei saa näyttää makkarankuorelta, kaula-aukko saisi melkein  mieluiten olla v-aukkoinen ja lisäksi sen pitäisi olla juuri oikean pituinen pidettäväksi sekä jakun alla että ilman.

Melkoinen määrä vaatimuksia. Minulla taitaa oikeastaan olla vain tämä yksi t-paita, joka täyttää kaikki nuo vaatimukset. Vaihtoehdot on aika vähissä kun pitää yrittää löytää xl-kokoinen täydellinen t-paita.

Valkoisen t-paidan käyttöä puoltaa se että sen voi yhdistää käytännössä ihan minkä kanssa tahansa, kaikki värit käyvät sen kanssa ja jakku sen päällä tekee ihan arkisesta asusta helposti salonkikelpoisen.

Eilen oli valkoinen t-paitapäivä... Vähän aikaa täällä ärräpäät lentelivät kun tuo kesä tuli ja "yllätti" eli kaikki kesävaatteet ja huivit ovat vieläkin kuka missäkin... Kesähuivit lähinnä olivat hukassa ja vihdoin löysin sen laatikon, johon olin nämäkin huivini talven ajaksi tällännyt ja pääsin lähtemään asioille.

Kuvausassistenttejakin löytyi muutama.

Alevinkkinä vinkattakoon että jalassa olevia Minnetonkan mokkasiineja on nyt Bootz:in alessa -60% hintaan. Nämä ovat varmaan kolmatta kesää lähes jokapäiväisessä käytössä ja äärimmäisen mukavat kengät. Olen pitänyt niiden alennuksia silmällä ajatuksena hommata toiset eri väriset, mutta vain näitä luonnonvärisiä oli kokoja enää jäljellä.

Lauantaipostaus ja -linkkikin jäi tällä viikolla väliin kun olin lähes koko eilisen päivän pihalla (ja sitä edellisenkin) ja illalla uni yllätti jo heti klo 21.00 jälkeen. Hovikuvaaja oli omilla reissuillaan ja kun olin ajatellut että jees! nyt saan paljon aikaiseksi ja jaksan vielä illalla postata, niin höpsis, uni tuli ja valot sammuivat heti yhdeksän jälkeen. Kissatkaan eivät suostuneet vielä silloin tulemaan sisälle, joten tänä aamuna oven takana oli kaksi varsin närkästynyttä kissaa nälissään...:))

Aurinko paistaa, marja-aroniat odottavat leikkaamistaan... Lähden pihalle katsomaan hoituisiko se itsestään ja kuinka tämän kaverin pesimispuuhat siellä sujuvat...

sepelkyyhky eli Columba palumbus


Nauttikaa auringosta<3I admit I have gone a little crazy about the sudden summer weather... Have been outside for 2 hole days and I have no desire to be inside as long as we have this summer weather. Last year and year before that June was so cold that Im not taking any chances now while it is warm May just in case June is cold again...

So yesterday evening I was so beat that I actually went to be around 9pm after being in the garden almoust all day.
I did run some errands and white t-shirt was just a perfect outfit for that.

Yesterday was white t-shirt day. Im always on the lookout for a new white tee since I actually own just this one that is so nearly perfect that you can use it as plain, with scarfes and under a blazer. Finding a perfect t-shirt in size xl is not an easy task.

But I keep looking.

Have a Great Sunny Sunday<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)