sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Vanhassa vara parempi - Sometimes one old is better than dozen of new ones...


Vanha, vanha, vanha iäsyyden vanha jakku. Tai bleiseri lähinnä. Samaa mallia löytyy kaapista ainakin kolmessa eri värissä, niitä oli myynnissä edullisesti jokunen vuosi sitten. Ihan perusmalli yhdellä napilla.


En sitten halunnutkaan laittaa äitienpäiväreissuun vaaleaa bleiseriä vaan tempasin vanhan aika hätäisen värisen bleiserin kaapista. Vanhat lukijat ovat nähneet tämän ennenkin, mutta tässä se nyt taas on. Väri on oikeasti tuollainen pinkin ja korallin välistä ja nolona täytyy sanoa että kyllä vaan tuo vähän outo väri pukee blondia.

Kiva piristys, taidan laittaa sen päällle töihinkin huomenna. Viihdyn tässä perusasussa tosi hyvin, alla vanha vaarinmallinen pellavapuuvillapusero (erittäin vanha sekin) ja jalassa farkunsiniset oldies but goldies farkut. Ihme juttu muuten. Omistan näitä ihan samoja farkkuja useammassa värissä ja parissa koossa, enkä saa niitä kulutettua rikki, en sitten millään! Yleensähän vanhat farkut vaan lahoavat jalkaan mutta nämä tuntuvat kestävän äidiltä tyttärelle, mikä on taas hyvä juttu, koska tätä halpismallia ei ole enää myynnissä. Tässä kohtaa olen ollut fiksu ja ostanut äidin ohjeen mukaan useammat kun olen kerran löytänyt itselleni sopivan mallin. Taidatte tietää miten tuskaista on yrittää satojen eri mallisten farkkujen joukosta löytää ne juuri omalle vartalolle sopivat... Yhtä hankalaa kuin sopivien rintsikoiden löytäminen...Jalassa jo balleriinat, juhuu! Ensimmäinen päivä ilman sukkia, ihanaa...Erinäisiä kilometrejä ja monenlaista äitienpäivän juhlistamista takana, aika rätti olo kuulkaas. Tämä tyttö lähtee nukkumatin maille.

Kivaa alkavaa viikkoa<3What can I say? This is an oldie but goldie... Dates back at least 4 years. There are times that I simply forget how good this color and shade look on a blonde but then I take it out again and wow... Its an instant pick me up!

First time out without socks! You have no idea how good it felt to wear ballerines after a long winter again.

Everything I wear is old but kinda timeless, as best clothes and shoes often are.

Monday ahead, Enjoy your week<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)