sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Pinkkiä hiuksissa ja musta pusero - Pink hair stripes and black blouse...


Ja arvatkaa mitä? Tätä ei saisi sanoa ääneen, mutta kaipaan jo sateen ropinaa katolla, hämärän hyssyistä iltaa sisällä, tuoksukynttilän kotoista valoa... Kamala ihminen. Vetoan siihen että kolme päivää auringossa ja ulkona on sulattanut aivot tai vähintäänkin aiheuttanut auringonpistoksen... Ainakin silmät ovat tuon jälkeen kuin hiekkaa olisi silmissä. Maailmalta tulleen tiedon mukaan silmät tulisi myös suojata auringolta, pahimmassa tapauksessa ne eivät vain rasitu, mutta voivat saada kirkkaudesta myös vaurioita... :(
Eivät muuten ole luvanneet yhtään sadetta seuraavaksi kymmeneksi päiväksikään, joten taitaa kyllä jäädä sateen ropinat haaveiksi..

Pakko todeta että kun tässä ei yhtään nuorru, pitäisi jo osata himmata ja tehdä vähän kerrallaan. Varsinkin kun on toipilas vielä tuon niskan kanssa. Mutta tuo kaikki yllättänyt kesäsää tekee sen että kaikki pihahommat suurinpiirtein purskahtavat hoidettavaksi samanaikaisesti.Mutta päivän asu. Mustaa ja vähän kapinaakin hiusvärin muodossa. Taisin tietää heti kun nuo yhden pesuvälin kestävät suihkutettavat värit tulivat markkinoille että sellaisen hankin. Ja nimenomaan pinkin värin. Kuvia joutui aika rankalla tavalla käsittelemään, jotta tuo väri vaaleissa hiuksissa näkyisi jokseenkin samalla intensiteetillä kuin luonnossa. Kun on näin vaalea (tai lähinnä kai harmaa) kuin minä, hiukset ovat se hankalin kuvattava usein. Vastavalossa ei näy mitään hiusten kohdalla, pelkkää valoa oikeastaan, siksi lähestulkoon aina joutuu kuvaamaan varjossa muutenkin... Tykkäsin väristä tosi paljon, ja se on kuulkaa nyt tämän kesän juttu iltamenoon minun osaltani.

Kuvat on otettu juuri ennen helteitä, ei ollut lämpimästä vielä tietoakaan...Viskoosipaitis on kyllä onneksi ihan ilmava lämpimilläkin säillä kun tummaa väriä vaihteluna haluaa. Ja ihan omannäköinen asu iltamenoihin. Nyt saa jo nilkkurit onneksi korvata korkkareilla.


Sunnuntai-iltaa mennään, uusi viikko alkamassa.

Kivaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle<3

I knew right away when these colored wash away colors came into markets that I wanted one. And I love it. Its very welcome change into my blonde/grey hair. Perfect if you go out for the evening. I also love this black blouse with the little different front. Perfect for work or evening at a bar too.

Its been summer for 3 days now and I allready wish to hear the rain falling into the tin roof... Strange, we often wish for things we cant have. For the next 10 days its going to be very dry here which is odd... Its a sudden transition time for outfits too. over 10 degrees warmer than last week and I still have some winteroutfits hanging in the closet... Time to pack them away for the summer and make a new outfit plans...

Sunday and new week is going to start. Have a Great week<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)