sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Veden sävyjä - Shades of water...


Viime keväänä tapahtui sama ilmiö. Huomasin ympäröiväni taloa veden sävyillä. Niin nytkin. Lähdin kamera kädessä niitä etsimään ja löytyihän niitä taas. Jotenkin veden ja turkoosin ja vihertävän sävyt tekevät kevättä mieleen.
Onko teillä siellä ruudun toisella puolella lempiväri keväälle?

Ihana aurinkoinen sunnuntai, lähden pihalle maalaamaan sohvapöytää.

Nauttikaa ihanaiset keväästä ja auringosta<3
Last Spring I was in love with the different shades of water. Light blue, turquise, bluish green. Its the same this Spring. I took my camera and went looking for those shades around the house. Spring is finally here.

Sun is shining and its Sunday<3

2 kommenttia:

 1. Mun kevätväri on varmaan turkoosi. Mutta arvaa vaan kuinka ihanan (golf)hameen löysin tänään?? Siinä on just tota vedenvihreää ja turkoosia ja pinkkiä ja sinistä ja kaikkea. Sellanen perhos- ja kukkakuvioinen, jollasta en olis kuuna päivänä edes vilkaissut normi vaatekaupassa, mutta nyt kun oikeasti etsin uusia sadehousuja, niin se suorastaan hypnotisoi mut. Jos rohkenen, esittelen blogissa. Todnäk en päälläni, koska niinkuin aiemmin todettu, ei luonnistu meikäläiseltä asukuvat, mutta jos vaikka ihan sillälailla hameena vaan :)

  Mutta siis täähän ei nyt liittynyt sinällään yhtään mihinkään :). Innostuin vaan, kun otit ton vedenvihreän puheeksi. Ja tosi kivalta teillä näyttääkin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka <3 Kuvissa ei vaan onneksi näy pyykkivuoret, eikä vielä kesäteloilla laittamattomat kaikki talvivaatteet...
   Turkoosi on ihana väri, odotan golfhameen näkemistä innolla, juuri vasta kuolasin turkoosin tunikan perään, jonka näin jossain postimyyntiluettelossa, pysyin kovana enkä ostanut vaikka mieli teki. Turkoosi on ihan superhyvä kesäväri! Ei sen niin väliä onko se päällä kuvissa vai ei, kunhan päätyy kuviin. Turkoosissa ei voi edes olla pahalla päällä, se on jotenkin ihan hyvän mielen väri...

   Kivaa maanantaita sinne<3 Toivottavasti ei tule lunta, jolla eilen pelottelivat niin päästään joskus pitämään näitä kesävärejä ja vaatteita!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)