lauantai 27. toukokuuta 2017

Uusi kesäpusero ja lauantailinkki - New blouse for the summer and saturday link...


En tiedä kuinka monta kertaa olen aloittanut tätä samaa postausta kirjoittamaan ja aina päätynyt deletoimaan tämän alun. Ensin se oli liian negatiivinen, sitten se oli ihan vaan tylsä eikä liittynyt otsikkoonkaan ja yhdellä kerralla se jo katosi ihan kokonaan. Tässä mennään nyt ehkä neljättä yritystä.

Viikon kuulumiset ovat väkisinkin vähintäänkin vähän negatiivispainotteisia kun ensin piti olla Helatorstai ilmaiseksi töissä (kiitos vaan Sipilä! ihan niin kuin meidän alalla muutenkaan selviäisi työviikosta normitunnein..) ja vielä alkavassa vatsaflunssassa ja presidentti Koiviston hautajaisetkin menivät ihan ohi tuon työpäivän vuoksi.

Perjantai meni ihan potiessa ja tänäänkin vielä on vähän nuhjuinen ja väsynyt olo ja puolen yötä meni kissan kanssa eläinlääkärin päivystyksessä, nyt pukkaa tavallista flunssaa kaiken päälle... Kipeänä aina harmittaa kun ei jaksa tehdä kuin välttämättömät asiat. Onneksi on viikonloppu ja saa vähän levätä ihan hyvällä omallatunnolla ja kissakin on parempaan päin.Viikon piristys oli ihan ehdottomasti uusi kesäpusero, joka oli pariinkin otteeseen jo päällä. Pusero oli niin kiva että hankin sen myös toisessa värissäkin jo. Malli on simppeli, juuri sellainen jota olen muutaman vuoden jo metsästänyt kun kaapista löytyy ennestään musta lähes saman mallinen joka on ollut lähes täydellinen. Ainoa vika, jos sitä nyt viaksi voi sanoa on tuo hihattomuus, joka auttamatta paljastaa allit ilman neuletta tai jakkua. Mutta hälläväliä, ei välitetä siitä. Kukapa sitä täydellinen olisi?

Pusero: Ellos

Yllättäen tykkään myös kuvioista superpaljon, ne tuovat tervetullutta piristystä yksiväriseen puserovalikoimaan. Hintakaan ei ollut päätähuimaava, 19,95 on minusta aika maltillinen.
Tykkään puseron hihattomuudesta, viileä kuumalla ja jotenkin on kesällä kivempi käyttää neuleenkin alla hihatonta puseroa, hihallinen jotenkin alkaa ahdistamaan, ehkä olkapäillä on liian kuuma kahden kankaan alla.
Miten teidän viikkonne on siellä ruudun toisella puolella sujunut? Oletteko säästyneet liikkeellä olevista vatsa- ja kevätflunssasta?

Lauantailinkki tänään on aika kesäinenAliSmithStyle 
josta voi ottaa hyviä kesäisiä vinkkejä minkälaisia yläosia voi käyttää valkoisten farkkujen kanssa.

Kivaa lauantai-iltaa<3

Minä aion yrittää saunoa flunssaa pois ja ajoissa nukkumaan. Jospa aamulla maailma olisi jo kirkkaampi!

Im positively suprised how much use I have for this new summer blouse. Im a bit doubtfull always around patterns and many times my eyes get tired. But this blouse, I can watch its beautiful patterns forever. I just love it. It goes without jacket, with jacket, looks good with warm cardigan on chilly weather and its a perfect pair to white jeans. Navy blue color gives it perfect look for many occations. No wonder this is allready sold out in most sizes.What do you think? What is a perfect summer blouse for you?Saturday liink today is sunny and bright AliSmihtStyle 
Perfect ideas what to wear with white jeans. Enjoy<3Have a Great Saturday<3
4 kommenttia:

 1. Kiva pusero,sopii sulle oikein hyvin! Paranemista, kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina<3 Nyt on ollut muutenkin tosi kivoja kesäpuseromalleja edullisesti liikkeellä tänä keväänä. Tuntuu että paljon enemmän puserotarjontaa perinteisten t-paitojen sijasta kuin viime vuonna. Melkeinpä runsaudenpula. Mukavaa viikonloppua sinulle<3

   Poista
 2. Kaunis pusero ja kiva look muutenkin. Ihanaa viikonloppua Sari.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)