lauantai 6. toukokuuta 2017

Saako kotona olla nätti? - Pretty at home?...

Ihan yksinkertaisesti. Saa olla ja pitää olla. Miksi? Ihan oman itsensä vuoksi. Kaikki me varmasti olemme samaa mieltä siitä että sisäinen kauneus on tärkeintä. Tottakai. Miksi sitten vaivaitua ulkoisen kauneuden vuoksi varsinkaan kotona? Vastaus on ihan yksinkertainen. Kun sattuu katsomaan peiliin, tulee itselle parempi fiilis kuin siitä että näyttää ihan seinää päin juosseelta. Näin minä sen koen. En muutenkaan meikkaa tai pukeudu muita varten, vaan itseäni varten. Jos muut hyvää siitä ajattelevat niin se on plussaa sen kaiken päälle.

Tässä kun pari päivää on riutunut flunssan kourissa jaksamatta juuri mitään, tämä tuntui jotenkin ajankohtaiselta aiheelta. Flunssa tai ei, kun jaksaa käydä suihkussa, laittaa kivat kotivaatteet (tai muuten vaan kivat vaatteet) päälleen ja naamaan vähän väriä niin olo tuntuu kuulkaa kummasti paremmalta ja itsetunto ja jaksaminen nousee kohisten. Kun oma mieli piristyy, samalla sitä tulee piristäneeksi muidenkin päivää sen sijaan että väsymyksen ja harmituksen lisäksi vielä harmittaisi oma ulkonäkö.

Olen tämän talven aikana miettinyt paljon kotivaatteita ja tullut siihen tulokseen että niihin panostaminen kannattaa. Juuri sellaiset joissa itse viihtyy, mutta voi vaikka investoida sen verran että valitsee sellaiset verkkarit joihin ei ihan heti polvipusseja tule ja joissa voi hyvin hurauttaa häpeämättä myös lähikauppaan. Kaapista otan lempiteepparit  käyttöön, turha niitä on sinne jemmata. Tämä vaalean tai sanoisiko tätä taivaansiniseksi t-paidan olen ostanut useampi vuosi sitten ja siitä on tullut yksi lemppareista. Varsinkin kotona. Harmaa on yksi hyvä vapaa-ajan vaateväri, sen kanssa käy mikä väri tahansa. Vaihtoehtoisesti viihdyn kotona myös vanhoissa mukavissa farkuissa. Osan niistä on paikattu ja lahkeet saksittu, jotteivat laahaa maata kun tuolla pihatöitä teen.Meikiksi riittää vaikka värillinen päivävoide auringonsuojakertoimella (sekin kevään myötä seurannut tärkeä auringonsuoja-asia tulee samalla hoidettua), vähän voidemaista poskipunaa ja aavistus rajausta silmiin. Siinä on sekin hyvä puoli että tulee samalla aamulla varmasti hoidettua kasvojen puhdistus ja kosteutus joka meille +40 on jo todella olennainen asia päivittäin. Ja illalla tulee varmasti meikinpoiston yhteydessä taas hoidettua se puhdistus ja elintärkeä kosteutus.
Inkivääriä ja teetä tänään vielä flunssaan, inkivääri on muuten ihan ihmeellisen tehokas flunssan hoitaja!.

Lauantailinkkinä tänään kaunis Brooke Testoni ja kevään trendit.

Kaunista kevätlauantaita<3

Does it matter if you look pretty at home? Ofcourse it does. In my mind it makes me feel better about myself and makes me happier to see a little more polished look at the mirror than just a natural one. For me its a pick me up. Right now battle with a flu here and that is enough to make me feel a bit worn down. Little bit tinted moisturiser, blush and go and kajal makes my day little better.

I have been thinking a lot about loungewear and clothers I use at home lately. I have come to the conclusion that investing a little more to lounge wear is definately worth it. At the end we do spend a lot of time at home. Well, at least I do. Why not to make the best of it? Comfortable and pretty clothes are life Essentials anyway, so why not at home? I do have some new lounge wear like these lounge pants. I love them, no baggy knees ever and almoust allways got to go at least to the grocery store... And I have started to wear all my favourite t-shirts at home too. Why not? No more spared too little t-shirts for me thank you very much.. Im worth of better ones.

How about you? Invest to lounge wear or not?

Saturday link today is amazing Brooke Testoni

Enjoy<3


2 kommenttia:

 1. Totta! Yleensä olen just se seinästä riivitty verkkaripentti kotioloissa, mutta heti jos pikkasen viitsii heti aamusta vilkaista itseään peilistä ja tehdä sille näkymälle jotain, ei tarvi joka kerralla pelästyä omaa kuvaansa, kun peilin ohi kulkee :): Eikähän ne pehvasta ja polvista kiiltävät velourpökät tosiaan se kaikkein esteettisin asu ole. Yhtä mukavia, mutta siistimpiäkin kun on olemassa...

  Täytyykin tästä taas ryhdistäytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, omaa mieltä piristää kun tietää että voi huitaista itsensä ainakin lähikauppaan häpeämättä polvipusseja ja naamaansa. Juuri otin itseäni niskasta kiinni ja heitin viimeiset karmeat verkkarit pois. Helpotti...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)