perjantai 16. joulukuuta 2016

Liikaa ihania neuleita - Too many amazing knits...

kuvat lainattu ellos.fi ja pinterest


Ihan totta. Joka paikka pursuaa ihania neuleita varsinkin nyt joulun alla, mutta muutenkin tämä talvi tai vuosi on ollut jotenkin täynnä ihania ylisuuria neulepuseroita (xl-kokoisen unelma), lämpöisiä neuletakkeja ja kaulaliinoja jajaja... Pinterest on täynnä ihania kuvia, edes minkään nettikaupan sivuilta en pääse pois huokailematta jonkun neuleen perään.

Koita tässä nyt harjoittaa järkevää kulutusta ja ostamista. Olen henkeen ja vereen neuleihminen. Sitä se on. Toisaalta, tässä ilmastossa, voisiko muuta ollakaan? Minulla on talvisin bleiseripäivinäkin ihan takuuvarmasti ohut neule siellä alla. En voisi kuvitellakaan lähteväni kylmään säähän paitapuserolla ja bleiserillä. Brrr.. Paleltaa pelkkä ajatus!

Kokosin inspiskuvia. Ihan omaksi iloksi. Ja teidän.

Toivottavasti joulupukki tuo jonkun pehmeän paketin...
Why there are amazing knits everywhere? They are allover the pinterest, online shops, on the street, on blogs...

If you havent figured it out by now, I LOVE KNITS! This winter amazing oversized knits are allover the place. Cardigans, sweters, scarfs... This is like the heaven of knit addict... I did one tiny inspiration board... Just one<3

4 kommenttia:

 1. Neulepuserot ovat olleet joulukuun suosikkivaatekappaleitani joka sellaisenaan tai liivin tai jakun alla. Mukavaa perjantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Itse olen huomannut, että vaikka olen bleiserilady henkeen ja vereen, olen viimeisen vuoden korvannut sen neuleilla. Mitä lämpimämpää sitä parempaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lämpö on täällä myös se tärkein juttu talvipukeutumisessa. Jos on ihan pakko laittaa bleiseri, niin ihan varmasti siellä on lämpöinen neule alla. Varsinaisena vilukissana vaan rakastan neuleita<3 Ihanaa ja lämmintä joulunodotusta sinulle Lady<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)