lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi vaihtuu - Time to ring in the New Year...
Minne katosi vuosi 2016? 
Vastahan oli edellinen uusi vuosi...

Mitä tapahtuikaan vuonna 2016 kulissien takana. Työrintamalla oli ja on edelleen kiirettä, se ei ole muuttunut miksikään, syksyllä oli lähes paniikki kun meiltä lähti porukkaa äitiyslomille. Taloon tuli uusi auto keväällä, jota seurasivat alkusyksystä hermoja raastavat korjausongelmat. Tuli harmaita hiuksia roppakaupalla.

Alkukesällä harmaasieppo pesi takaoven kranssissa. Kaksi koiraa leikattiin ja toipilaita hoidettiin, tikkejä poistettiin.

Heinäkuussa vietettiin hovikuvaajan 5-kymppisiä kahdestaan Kreikassa.

Kesäloman rippeissä remontoitiin täysin vierashuone, jonka sänky siirtyi "väliaikaisesti" olohuoneeseen.

Syksyllä taaperrettiin ensin kivoissa kuivissa ja suht lämpimissä ilmoissa ja nautiskeltiin keleistä. Jouluksi muuttui ikävän vetiseksi ja hiekkatiet mutavelliksi.

Joulukuussa myös jouduttiin kohtaamaan myös suru-uutisia lähipiirissä, jotka varmaan tulevat muuttamaan asioita ja muutenkin saivat ajattelemaan elämän kallisarvoisuutta toisella tavalla ja nauttimaan huonostakin päivästä ja ennen kaikkea läheisistä ihmisistä. Ajatukset askartelevat vielä surussa ja mieli hakee vielä uutta tärkeysjärjestystä asioille ja mittasuhteita arkipäiväisille asioille.

Vuoden asukuvat on jo näytetty, mutta näytetäänpäs muutama hassu kuva kulissien takaa. Asukuvien ottaminen on joskus hauskaa, tähän aikaan vuodesta työlästä kun valo ei millään tahdo riittää ja joskus se on ihan arkista puuhaa. Kaikenlaisia hauskoja otoksia olen säästänyt pitkin vuotta, koska ne ovat saaneet hymyilemään ja muistamaan että kaikki ei aina ole niin vakavaa ja itselleen voi myös nauraa. Ja pitääkin joskus nauraa.

Hauskaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2017<3

Im not sure where year 2016 disappered? Is it really been a year again allready?
Time goes by so fast. It seems to accelerate year by year.

Hiere is some photos to remember year 2016. It was a busy and good year, but also sad because I lost yet another friend in the beginning of December. Makes you think what really matters in life.

With the last funny oufit pics

I wish you all from the bottom of my heart Happy New Year 2017<3

Thank you each and everyone for stopping by and reading.
Its almoust time to ring in the The New Year<3


6 kommenttia:

 1. Heippa! Ihania otoksia, niissä näkyy hauska elämä ja onnellinen nainen.
  Elämä on joskus surua ja luopumista, sitä meilläkin ollut lähipiirissä vuonna 2016. Ehkä senkin takia vuosi meni nopeasti, kuten sinäkin kerroit.
  Kaikkea hyvää, terveyttä ja onnellista uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Sinne myös terveyttä ja ennen kaikkea Onnellista vuotta 2017! Olkoon se vanhaa vuotta parempi kaikessa<3

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta! Tulkoon vuodesta 2017 unelmiesi vuosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Teija ja Isosti Onnea uusiin haasteisiin vuodelle 2017! Unelmien vuosi alkakoon nyt!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)