sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Alkutalven kosmetiikkahankinnat - New cosmetics...Ja hopsista.
Taas kirjoitan asiasta, jossa en todellakaan ole mikään ekspertti. Alkutalven kosmetiikkahankinnoista. Luulen että erilaisia purkkeja ja purnukoita löytyy minun kaapistani keskivertoa vähemmän, mutta jonkun verran kuitenkin. Kuka nainen ei rakastaisi kaikkea kaunista kosmetiikkaa, jolla luvataan hidastaa ihon vanhenemista ja välitöntä kaunistumista?

Yleisesti ottaen käytän yhden purkin kerrallaan loppuun, mikäli tuote on suht hyvä, sitten vasta edes ostan uuden tai kokeilen uutta.
Viimeisen vuoden aikana yövoiteet ovat vaihtuneet sitä mukaa kun edellinen on loppunut, sitä "ihan täydellistä" ei ole vaan tullut vastaan. On ollut hyviä, niin kuin Weledan helokkiyövoide viimeksi ja nyt on menossa tosi hyvä ruotsalaisen estelle & thild:n ecosertifioitu Biodefence instant recovery night cream. Luomua siis ja se on aina iso plussa minun kirjoissani. Ja kun vielä voide on kivassa ja kauniissa pumppupullossa, tuntuu tehokkaalta ja tuoksuu miedosti hyvältä, on siitä tulossa ihan suosikki. Suurella todennäköisyydellä ostan lisää saman sarjan tuotteita kun tarvitsen jotain seuraavan kerran.

Sarjan voiteista, seerumeista ja öljyhoidoista on ollut paljon positiivista juttua blogeissa. Esim täällä Kauneus ja terveys Karkkipäivä blogissa. Kannattaa lukea, jos tarkempaa tietoa estelle&thild merkistä kaipailee.


Ja sitten tuo Lumenen Bright Eyes ja Invisible illumination Nordic light Instant illuminizer Rose dawn (kiva nimihirviö) eli valotipat ovat hiipineet huusholliin vähän kuin vahingossa Livboxien mukana. Bright eyes on käytössä, en vielä osaa sanoa oikein mitä siitä pidän, se tuntuu niin ohuelta, mutta ainakaan silmäpussit eivät aamuisin ole ihan polvissa saakka ja Illuminizeriä olen kokeillut vasta pari kertaa ja se tuntuu hauskalta tuotteelta, mutta maksaisinko siitä 30 euroa? En osaa käyttää valokynää, tämä tuntuu kyllä helpommalta vaihtoehdolta, toisaalta myös puuterimuotoiset valopuuterit ovat helppoja käyttää.

Niin tai näin, kaikki nämä tuotteet ovat olleet positiivisia käyttökokemukseltaan. Estelle&thild:n tuotteita toivoisin joskus löytäväni pukinkontista tai synttäripaketista. Niihin aion jatkossa tutustua enemmän.

Jouluun aikaa vajaa viikko. Ei uskoisi. Lahjatkin vielä osittain paketoimatta ja muutkin jouluvalmistelut vähän hakusessa, vaan joulu tulee kuitenkin, eikä kaiken tarvitse aina ole ihan tiptop.

Leppoisaa sunnuntaita<3I noticed that all these cosmetics I recently bought are actually swedish and finnish. Estelle&thild is a well know swedish eco certified cosmetics line that I now am trying for the first time and loving it. The instant recovery night cream is great, I love the cream and I love the scent and the beautiful bottle as well.

Lumene is finnish and has no eco certified products as far as I know but recently they have developed new products that are very flattering. The Bright Eyes eye cream is new to me and allthough is really thin cream it seems to be working just fine. The Instant Illuminazer is also a very thin cream that is supposed to work as a highlighter on the cheekbones and it does that well if you dont mind it to be fluid.

So far Im pleased with all these new products but I think estelle&thild is the winner here. Im falling in love...

Have a Great Sunday<3
2 kommenttia:

  1. Oi olet tehnyt aivan ihania hankintoja. Nuo Lumenen uutuudet ovat kaikki aivan ihania ja Estelle Thildiltä tykkään mm. kovasti Lemongrass kroppavoiteesta. Mukavaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen<3 Miksi kaikki muut jo estelle & thildin salaisuudet tietävät ja minä vasta ensimmäisen kerran avaan silmäni koko merkille??? Lämmintä ja ihanaa joulun odotusta sinne koko poppoolle<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)