tiistai 27. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 suosikit osa II - Favourite outfits of year 2016 part II...








Aika moneen kertaan olisi tänä jouluna täällä etelässä voinut kysyä että "Onkos tullut kesä nyt talven keskelle"? Pakko myöntää että moiset sadekelit ja monen kymmenen sentin syvyiset kuralammikot peltojen keskellä eivät kovin jouluista oloa tehneet... Jos saisin valita, voisin mennä vähäksi aikaa talviunille ja minut saa herättää sitten kun kaunis valkoinen lumi maassa ja pieni ihana pakkanen.

Kun kesäkelit näköjään vaan jatkuvat vuoden vaihteenkin yli niin otetaan nyt katsaus viime kesään ja "lämpimän" ajan suosikkiasuihin. Eihän se kesä tosin niin kovin lämmin ollut, ainakin puolet kesävaatteista jäi tyhjänpantiksi kaappiin roikkumaan ja kevytuntsikakin oli käytössä moneen otteeseen. Tässä pieni ote viime vuoden asuihin.

Minun suosikikseni taitaa jäädä nuo 5.parin bleiseriasut ja tietty alimman kuvan kevytuntsika. Vain suomessa...

Mikä on teidän suosikkinne viime kesältä?

Aika kiva muistella sentään kesää kun täälllä tuuli ulvoo nurkissa ja kynttilät palavat. Pysyn visusti sisällä.



Lämmintä ja tunnelmallista tiistai-iltaa<3




Im not sure if it is winter really even right now, but it is nice to remember favourite outfits from last summer. Summer in Finland wasnt too warm this year so most of the outfits are quite warm actually. Even light down jacket was worn in the middle of the summer! My favourites are line 5 blazer outfits, what are yours?

Righ now wind is howling around the house and maybe little more like winter weather is coming. Who knows. It rained all Christmas long...
I wish for a white winter. So tired of this wet and dark nights. Candles are burning around the house. Lets enjoy being inside tonight.

Have a good Evening<3



4 kommenttia:

  1. Mun lemppari on vasen yläkulma. Mutta ihanan kepeitä ja kesäisiä kaikki muutkin! Jotenkin nyt on ihan kevätfiilis. Oli jo jouluna ainoana ajatuksena, että kunhan tästä selvitään, niin päivät jo pitenee. Jess!

    VastaaPoista
  2. Komppaan Annukkaa, vasen yläkulma siinä on jotain kesäisen hurmaavaa. Muutenkin ihanaa, kun useassa asussa on valkoista, se on niin raikas väri. <3 Ihanaa loppuvuotta Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen<3 Johtuisiko siitä että paituli on kreikkalainen? Kreikassa osataan ottaa kesä ja nauttia siitä! Ihanaa Uutta Vuotta 2017

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)