sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Pojilta lainattua - Borrowed from the boys...
Näihin aikoihin vuotta alkaa varmaan tuolla rapakon takana ilmestyä blogeihin ruutupaitoja. Se toistuu ennen joulua vuodesta toiseen. Siitä sain kuitenkin idean pakkaspäivän asuksi. Lainasin hovikuvaajan paitaa, josta tykkään todella paljon. Se on ihanan pehmeä eikä kuitenkaan liian paksua flanellia. Juuri sellaista sopivaa vähän kulunutta...

Boyfriend malliset farkut ja alle valkoinen pitkähihainen t-paita ja kaulaan riipus ja vähän naisellisuutta vuorillisilla talvinilkkureilla. En nyt kuitenkaan ihan ulos asti mennyt paljailla nilkoilla. Farkkujen lahkeet onneksi saa käärittyä myös täyteen pituuteen. Pakkasta oli sentään parhaimmillaan -15 astetta tänään. Päivällä en edes muistanut katsoa mittaria, mutta kirpakkaa oli ulkona.
Kaunis pakkaspäivän aurinko helli tänään. Ihana kotoilusunnuntai ja toinen adventti jo. Hyvää ruokaa ja torkut sen päälle. .
Eilen oli vähän vieraita ja hiukset saivat vähän lyhyemmän mallin ja kirkastavia raitoja. Näillä harmailla mennään myös raitojen kanssa ihan jo sellaisissa platinan vaaleissa sävyissä. Ei varmaan raitoja oikein edes huomaakaan.

Ihanaa ja rentoa sunnuntai-iltaa <3

What can I say? Plaided shirt is borrowed from hubby, boyfriend jeans are mine. It occured to me that its almoust Christmas season so its time for comfy plaid and time for the familly.
Lovely (and cold) winter day today. Good home cooked food and time to relax. Plaided shirt and boyfriend jeans are cozy and the long sleeved white t-shirt under keeps warm. Style almoust completely copied from the boys. Exept ofcourse the booties. Im pretty sure, men dont wear heals with plaid...:))

Enjoy your Sunday<3
2 kommenttia:

  1. Ihanat väri tuossa ruutupaidassa!!! Pehmeät flanellipaidat ovat päällä huippumukavan tuntuisia. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Miehille on niin paljon kivoja värejä näissä paidoissa, onneksi niitä saa lainata!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)