lauantai 17. joulukuuta 2016

Vihreänharmaa neulemekko ja lauantailinkki - Grey knitted dress and saturday link...Sukkahousut hukassa ja maailma mullinmallin. Auton akku nimittäin kiukutteli ja ehkä siinä sivussa vähän joku muukin...
Siinä tämän päivän asioille lähtötunnelmat...

Yleensä käytän aina hameen ja mekkojen kanssa paksuja villaisia tai puuvillaisia sukkiksia ihan mukavuussyistä. Tavalliset sukkikset ja minä ei niin todella olla kavereita. Nyt oli pakko tehdä poikkeus kun kaikki paksut mustat ovat pesussa.
(Luultavasti, sillä tässä huushollissa myös komerot syövät vaatteita).

Ruutuhuiviin neulemekon kanssa sain idiksen kun hovikuvaaja huuteli sohvalta että jossain naistenlehdessä julistettiin että ruutupaidat ja metsurin eukkolook on muotia... Muuten olisin laittanut ihan toisenlaisen huivin, mutta hyvä että päädyin tähän. Tämä olikin ehkä parempi vaihtoehto. Ihan metsurieukoksi en sentään ryhtynyt.

Joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia. Mekko tulevan jouluaaton asuna on ihan hyvä idea, ei tarvitse huolehtia siitä mahtuuko täysi maha housuihin. Jouluna saa nautiskella ruuasta ja hyvästä seurasta.
'Meillä on vielä vähän jouluaaton suunnitelmat auki, joko siellä ruudun toisella puolella on jouluaaton suunnitelmat valmiina ja lahjat pakattuna?

Lauantailinkki on trendikäs

Leppoisaa lauantain myöhäisiltaa<3Grey knitted sweaterdress with a slight green hue and faux leather jacket. The plaided scarf was actually idea that hubby gave to me. He was reading headlines of a magazine that said plaided shirts and all plaid is very trendy right now. Ok, really. This is bad, hubby giving outfit advice..:))

Anyway, I liked the outfit, but definately wearing it next time with warmer pantyhose. This would be my ideal outfit also for a casual Christmas dinner.
What do you think?

Saturdaylink today is


Enjoy your saturday evening<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)