lauantai 10. joulukuuta 2016

Ulkoiluasu ja lauantailinkki - Brown for outside activities and saturdaylink...


Eksyin noin sata kertaa aiheesta kun lähdin tätä juttua kirjoittamaan.
Pääasiassa siksi että olen ollut muutaman päivän kotona ja niskassa oleva välilevyn pullistuma ei anna montaa minuuttia kerrallaan istua koneella. Niskatuki onneksi auttaa kipuun aika paljon. Pullistuma sinällään on jonkun aikaa ollut niskassa ja jotenkin sen kanssa on eletty ja pärjätty. Useinhan ne ajan kuluessa vetäytyvät takaisin itsekseen, mutta tässä kävi sellainen klassinen juttu että kun menet lääkäriin niin tuletkin sieltä kahta kipeämpänä pois. Niskan vääntely ja kääntely ei tässä kohtaa ollut sille hyväksi. Vaikka lääkäri olikin asiansa osaava erikoislääkäri. Joskus vaan käy huono tuuri. Tuli vähän jotenkin epätodellinen olo kun lääkäri kielsi kaikenlaisen tekemisen vähään aikaan. Ei saa kävellä kovalla alustalla, pitää välttää niskan tärähtelyä ja niin poispäin. Ilmeisesti niskan pullistumat vaativat lepoa parantuakseen. Kyllästyttää kun ei saa eikä voi tehdä mitään. Pari päivää on kulunut niska tuettuna lähinnä selällään Netflix:iä katsellessa.
Harmittaa kun näin joulun alla olisi muutakin tekemistä.

Asukuvat ovat viime viikonlopulta. Jotenkin ulkoiluvaatteissa olen onnistunut suosimaan tummanruskeaa väriä. Kaapista löytyy ruskeaa toppatakkia, öljykangastakkia jne, vaikka muuten suosin harmaata, beigeä ja mustaa takkien värinä.Viime viikonlopun ulkoiluvaatteena oli ehkä eniten käyttämäni takki, jota on vähiten täällä blogin puolella nähty. Arkinen ja kätevä moneen keliin. Puuvillakankaisena hengittävä ja sopiva liikkumiseen ulkona. Alla oli flanellipaita ja vanha karvaliivi lämmittämässä. Oikealle pakkaslenkille livautan takin alle vielä merinovillaisen liikkumiseen tarkoitetun alusasun villapuseron ja jalkaan toppahousut. Päässä oli tällä kertaa viime talvena ostettu fleecevuorinen pipo ja hyvin pärjäsi siinä vähän yli 10 asteen pakkasessa.

Jotenkin näissä vaatteissa on kotoisampi ja hengittävämpi ulkoilla kuin yhdessäkään teknisessä ulkoiluasussa. En oikein ole teknisten ulkoiluasujen ystävä. Vaikka niistä pitäisi kosteuden haihtua ja lämmön pysyä, niin luotan vaan enemmän luonnonkuituihin tässäkin asiassa.

Tänä viikonloppuna tyydyn vain haaveilemaan ulkoilusta. Ajattelin sytyttää taas niitä kynttilöitä hämärän tullen ja antaa luvan itselleni toipuilla niskan kanssa.

Jo kolmas adventti tulossa. Joulukuu on kulunut enemmän kuin nopeasti. Kohta on aika laittaa joulukortit postiin.

Lauantain linkki on tällä kertaa ihana Make my lemonade. Sieltä löytyy niin askarteluohjetta, vaateohjetta kuin ihania asukuviakin.

Mukavaa viikonloppua<3


I got lost with this posting since at this time I can spent only little time on a computer at once. I have a disc prolapse in my neck and it makes it impossible to write a lot at one time. I have been spending my time at home for couple of days to let the irritation settle.
So the outfit pics are from last weekend.

I noticed that oddly enough all my casual outdoor jackets tend to be brown. Strange. Since I don really too much wear brown on working days.

But I do love this old brown jacket of mine. Mixed with leather boots its reasonable and warm for colder days. For real outdoor activities I rarely use any technical clothes. I just add underneath a "technical" long underpants and undershirt made of Merino wool. They breath no matter what and I stay warm. Between those and jacket I most often use woolen knit. This time I just had a hubbys shirt and old faux fur vest.

Saturday link today is Make my Lemonade .

Enjoy<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)